Ben dalgasına dedim tabi de diziyi harbiden sevdim diye heyecanlandımSon 5 sene biraz düşünmem lazım ama Boys daha iyi optan.
Ben dalgasına dedim tabi de diziyi harbiden sevdim diye heyecanlandımSon 5 sene biraz düşünmem lazım ama Boys daha iyi optan.
Güç Yüzükleri. Amerikan mı bilmiyorum.Söyle bakalım son 5 sene içerisinde One Piece kadar iyi bir Amerikan dizisi geldi mi ?
Söyle bakalım son 5 sene içerisinde One Piece kadar iyi bir Amerikan dizisi geldi mi ?
The Last of Us baya iyiydi. Hem de kalite yönünden yer ile gök arası kadar fark var.Çok daha iyileri geldi. The Bear,Succesion, Severance, Chernobyl, Ted Lasso, The Last of Us, House of the Dragon... Daha yazılabilir bile, ki @RedTeroR Boys yazmış.
Bu konu özelinde böyle bir liste hazırlanmasını gerektirecek muhabbet dönmesi bile kıyamet alameti sayılırÇok daha iyileri geldi. The Bear,Succesion, Severance, Chernobyl, Ted Lasso, The Last of Us, House of the Dragon... Daha yazılabilir bile, ki @RedTeroR Boys yazmış.
Ben de sevdim son dönem doğru düzgün iş çıkmıyor zaten millet şaşırmış.Ben dalgasına dedim tabi de diziyi harbiden sevdim diye heyecanlandım