Değilse bile artık öyle.Bazı Türk toplulukları Buda'ya Burkhan derlermiş. Hatta bazı topluluklarda üç yaratıcı tanrı varmış ve hepsinin isminin sonunda Burkhan ifadesi var.
Buhr Kaan'ın isminin kaynağı bu mu?
Değilse bile artık öyle.Bazı Türk toplulukları Buda'ya Burkhan derlermiş. Hatta bazı topluluklarda üç yaratıcı tanrı varmış ve hepsinin isminin sonunda Burkhan ifadesi var.
Arkadaşımla tartışırken bi anda aklıma gelip yapacağımız karakterin ismi Buhr olsun dedim o da olur dedi Kaanıda sonradan ekledikBazı Türk toplulukları Buda'ya Burkhan derlermiş. Hatta bazı topluluklarda üç yaratıcı tanrı varmış ve hepsinin isminin sonunda Burkhan ifadesi var.
Güçlerin nasıl özellikler olduğunu söylerseniz daha iyi olur bence.Arkadaşlar verilen infolardan az çok seri içerisinde doğaüstü güçler olduğunu anlamışsınızdır ve de bildiğiniz gibi ateş,su, toprak gibi fix güçler zaten her seride zaten bulunuyor peki ya bana önerebileceğiniz farklı güçler var mı?
Güzel güçleri eklemeyi düşünüyorum
Not: Güçlerin çok güçlü olmasına gerek yok.
Omnia evreni içerisinde bulunan güç çok geniş bir alan üzerinde duruyor aynı One Piece gibi diyebilirim hocam. Kısacası bana yazılabilecek her gücü entegre etmek fazlası ile kolayGüçlerin nasıl özellikler olduğunu söylerseniz daha iyi olur bence.
Mesela element bükme gibi mi, büyü türü mü, one pieceteki gibi mi, hunter hunterdaki gibi mi falan.
Çok detay vermenize gerek yok ama fikir verebilmek için bilmemiz gereken bilgiler olduğunu düşünüyorum.
Next filmini izlediniz mi bilmiyorum, başrolün güzel bir gücü vardı onu kullanabilirsiniz belki. İzlemeyi düşünenlere spoiler olmasın diye gizli içeriğe yazıyorum.Omnia evreni içerisinde bulunan güç çok geniş bir alan üzerinde duruyor aynı One Piece gibi diyebilirim hocam. Kısacası bana yazılabilecek her gücü entegre etmek fazlası ile kolay
faz arttırma olabilirArkadaşlar verilen infolardan az çok seri içerisinde doğaüstü güçler olduğunu anlamışsınızdır ve de bildiğiniz gibi ateş,su, toprak gibi fix güçler zaten her seride zaten bulunuyor peki ya bana önerebileceğiniz farklı güçler var mı?
Güzel güçleri eklemeyi düşünüyorum
Not: Güçlerin çok güçlü olmasına gerek yok.
Aklıma bu gelmişti fakat çok abartı olur diye eklememiştim. Teşekkür ederimNext filmini izlediniz mi bilmiyorum, başrolün güzel bir gücü vardı onu kullanabilirsiniz belki. İzlemeyi düşünenlere spoiler olmasın diye gizli içeriğe yazıyorum.
Karakter, 2 dakika sonraki geleceği görebiliyordu. Film içinde bu yetenek çok kullanışlı işlendi, uzun bir seride daha kullanışlı işlemek adına sınırlarını da dengeli bir şekilde zorlayarak işleyebilirsiniz isterseniz.
Bu güzel olabilir beğendim teşekkür ederimfaz arttırma olabilir
bu yetenek ile beraber ortamın yoğunluğu artar ve rakiplerin hareketi zorlaşır
yani bir nevi hava dolu ortamın yoğunluğu su gibi veya daha ağır oluyor. tabi kullanıcı bundan etkilenmiyor