Hardy atın
At üzerimize hocam açız aç!Nagari paneli görmek ister misiniz bugün?
Derhal telafi edilmesini bekliyoruz.Dün Nagari paneli atacağımı söylemiştim ancak işler çok yoğun bir hale geldi kusura bakmayın
Senin canın saolsun yeter.Dün Nagari paneli atacağımı söylemiştim ancak işler çok yoğun bir hale geldi kusura bakmayın
Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir kısa vakitte iyileşirsin.Bir kaç gündür sağlık problemim sebebiyle doğru düzgün çizim yapamıyorum arkadaşımda iyileşene kadar ara vermemin gerektiğini söyledi iyileştikten sonra çizimlere devam edeceğim net bir çıkış tarihimiz yok
ama en kısa sürede size ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız teşekkür ederiz.
Mangaka olan hasta mı oluyor nedir anlamadım. Bu okuyucular hastalanan mangakalardan hep çekiyor.Bir kaç gündür sağlık problemim sebebiyle doğru düzgün çizim yapamıyorum arkadaşımda iyileşene kadar ara vermemin gerektiğini söyledi iyileştikten sonra çizimlere devam edeceğim net bir çıkış tarihimiz yok
ama en kısa sürede size ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız teşekkür ederiz.