Pek anlayamadım bunuHmm...
Bakışları benzettim.Pek anlayamadım bunu
Asistanınız? 13 yaşındaki çocuk mu? Oldukça iyi.Asistanımızın yapmış olduğu Jeno çizimi
Evet oAsistanınız? 13 yaşındaki çocuk mu? Oldukça iyi.
Yeni Tetsuo Hara olma yolunda gidiyor kendisi.Asistanınız? 13 yaşındaki çocuk mu? Oldukça iyi.
Çizim güzel ama bir şey eksik veya yanlışmış gibi geliyor bakınca. @limpsubishi 'nin çizimleri böyle hissettirmiyor mesela. Ama bunda sanki kendini geliştirmesi gereken bir kısım varmış gibi hissettim. Tabi yaşına göre yeteneği mükemmel. 1 yıl içinde boynuz kulağı geçer Limpsu'dan iyi çizmeye başlar falan şaşırmam. O kadar sağlam bir yetenek. Gerçi o zamana kadar limpsu da sOda'dan iyi çizmeye başlar.Asistanımızın yapmış olduğu Jeno çizimi
Eksiklikler var haklısın, zaten şuan kendisini manga için yetiştirmeye çalışıyor. Bu arada umarım One Piece seviyesine ulaşırız mangada ama pek sanmıyorum çünkü sandığınızdan çok daha üst düzey aslında OPÇizim güzel ama bir şey eksik veya yanlışmış gibi geliyor bakınca. @limpsubishi 'nin çizimleri böyle hissettirmiyor mesela. Ama bunda sanki kendini geliştirmesi gereken bir kısım varmış gibi hissettim. Tabi yaşına göre yeteneği mükemmel. 1 yıl içinde boynuz kulağı geçer Limpsu'dan iyi çizmeye başlar falan şaşırmam. O kadar sağlam bir yetenek. Gerçi o zamana kadar limpsu da sOda'dan iyi çizmeye başlar.
Yoksa sırada Evo mu var?Nagari paneli görmek ister misiniz bugün?