Çakal Kennye bak. Nasılda hemen video fikirleri yaratmaya çalışıyor.Hocam buna rakip bir waifu da çıkartın. Biz hızlıca gruplaşıp birbirimize gireriz. :s
Çakal Kennye bak. Nasılda hemen video fikirleri yaratmaya çalışıyor.Hocam buna rakip bir waifu da çıkartın. Biz hızlıca gruplaşıp birbirimize gireriz. :s
Ben mangalarını düşünüyorum insanların. Bu abladan 1-2 tane daha olsa hemen @Aiden @Arthur Morgan falan woof wooflamaya başlarlar :sÇakal Kennye bak. Nasılda hemen video fikirleri yaratmaya çalışıyor.
Bu çizim cidden baya profesyonel duruyor,Japonya'ya gidip mangaka olun :dBir süredir ses vermiyorduk bu nedenle arayı soğutmamak için ilk sayfa içerisinde olan bir paneli bırakıyorum ??
Şimdi yatak odası fantazilerini, burada anlattırma bana. En büyük woofçu sensin .sBen mangalarını düşünüyorum insanların. Bu abladan 1-2 tane daha olsa hemen @Aiden @Arthur Morgan falan woof wooflamaya başlarlar :s
beni niye katıyon yav waifulara. bizim boynumuzu tek sevda bükerBen mangalarını düşünüyorum insanların. Bu abladan 1-2 tane daha olsa hemen @Aiden @Arthur Morgan falan woof wooflamaya başlarlar :s
Hafiften Makima benzeri bir şey çizerseler gördükleri an wooflarlar.Ben mangalarını düşünüyorum insanların. Bu abladan 1-2 tane daha olsa hemen @Aiden @Arthur Morgan falan woof wooflamaya başlarlar :s
Tövbeler olsun iftiraya bak iyi ki bir laf attık :sŞimdi yatak odası fantazilerini, burada anlattırma bana. En büyük woofçu sensin .s
Yok buradakiler çok kaliteli. @Arthur Morgan sevmez.Ben mangalarını düşünüyorum insanların. Bu abladan 1-2 tane daha olsa hemen @Aiden @Arthur Morgan falan woof wooflamaya başlarlar :s
Nasıl bir şeymiş?Tövbeler olsun iftiraya bak iyi ki bir laf attık :s
neymiş neymiş. neler konuşuyonuz öleŞimdi yatak odası fantazilerini, burada anlattırma bana. En büyük woofçu sensin .s