Demek ki olay ile başlıyacak mangaBir süredir ses vermiyorduk bu nedenle arayı soğutmamak için ilk sayfa içerisinde olan bir paneli bırakıyorum ??
Spoilerlar ne zaman çıkar?
Demek ki olay ile başlıyacak mangaBir süredir ses vermiyorduk bu nedenle arayı soğutmamak için ilk sayfa içerisinde olan bir paneli bırakıyorum ??
Spoilerdan kastınız nedir tam olarak?Demek ki olay ile başlıyacak manga
Spoilerlar ne zaman çıkar?
Susuz kalmış bunlar kesin.Bir süredir ses vermiyorduk bu nedenle arayı soğutmamak için ilk sayfa içerisinde olan bir paneli bırakıyorum ??
One piece spoilerları gibi ama teknik olarak ilk bölüm olacağı için spoiler pek heyecanlandırmayacak, one piece ten gelen bir alışkanlıkSpoilerdan kastınız nedir tam olarak?
Zekisin ??Susuz kalmış bunlar kesin.
Evet evet anladım şimdi teşekkürler. Daha minimal şekilde spoilerlar olabilir aslındaOne piece spoilerları gibi ama teknik olarak ilk bölüm olacağı için spoiler pek heyecanlandırmayacak, one piece ten gelen bir alışkanlık
Susuzdan çok zebani görmüş gibi bakıyorlar.Susuz kalmış bunlar kesin.
Yaklaşık 45 55 arası bi sayfa olacak.Normalde çoğu mangaka ilk bölümü normal bölümlerden uzun yapar sizde öyle mi yaptınız yoksa normal bölüm uzunluğunda mı?
Hocam buna rakip bir waifu da çıkartın. Biz hızlıca gruplaşıp birbirimize gireriz. :s