Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın ??Burnuma feminist kokuları gelmeye başladı. Demek ki doğru yolda gidiyor bu seri.
Notrofilimde cevap veremedim hata verdi mesaj atayım dedim orada da aynı hatayı alınca mecbur buradan cevap veriyorum
Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın ??Burnuma feminist kokuları gelmeye başladı. Demek ki doğru yolda gidiyor bu seri.
Teşekkür ederim eksik olmayınGördüklerim kadarıyla fena seri değil inşallah istediğinizi elde edersiniz şimdiden kolay gelsin.
Takılma bu kadar Roshi, fazla gerçekçilik belli noktalarda can sıkıcı olabilir. Tarihte kaç tane kadın savaşçı var zaten? Amazonlar desen rahat ok atabilmek için göğüslerinden birinin büyümesini belli metotlarla engelliyorlarmış. Bu kadar gerçekçiliğine takılma bence. Hele bir çıkarsın adamlar, eleştirilerini o zamanlara sakla bence.Sektör böyle ama ben ne yapayım. Kadın savaşçılar tasarlarken zırh diye sadece eldiven ve çizme veriyorlar, minicik etekler veriyorlar, uzun salık saçlar veriyorlar, hareketi zorlaştırıcı kıyafetler giydiriyorlar vs vs.
Gerçekçi değil, tamamen görsellik sağlamak amacıyla yapılan işler. Seyretmesinin keyifli olması bunu değiştirmiyor.
He sen sektör derken herkesi kast ettiğimi sandıysan bilemem de yukarıda yazdığım şeyler de abartı göremiyorum hala.
Profil mesajlarında yeni eklenen emojiler kullanılamıyor, muhtemelen ondandır.Çok teşekkür ederim hocam eksik olmayın ??
Not: Profilimde cevap veremedim hata verdi mesaj atayım dedim orada da aynı hatayı alınca mecbur buradan cevap veriyorum
Her yerde görmek bıktırıyor bir saatten sonra. Bir de bunu tamamen daha cazip bir görüntü olsun diye yapıyorlar. Bu kadar abartılmasa takılmam da fantezi sektöründe olsa sırıtmayacak görüntüler her yerden fışkırınca insan gerçekçiliğe hasret kalıyor.Takılma bu kadar Roshi, fazla gerçekçilik belli noktalarda can sıkıcı olabilir. Tarihte kaç tane kadın savaşçı var zaten? Amazonlar desen rahat ok atabilmek için göğüslerinden birinin büyümesini belli metotlarla engelliyorlarmış. Bu kadar gerçekçiliğine takılma bence. Hele bir çıkarsın adamlar, eleştirilerini o zamanlara sakla bence.
Benim aşırı hoşuma gidiyor. Sonuna kadar fanservice! Konusu güzelse böyle şeyler de tadı tuzu oluyor.Bu kadar minik etekle poz vere vere mi dövüşecek ablamız?
Sektör böyle sizin kabahatiniz değil ama kadın karakterlerin bu kadar şekil unsuru içermeleri genel olarak hoşuma gitmiyor. Ablaya puanım vasat.