Duş suyu olayı çok masum kalıyor artık...neymiş neymiş. neler konuşuyonuz öle
Bozuk saat misali arada güzel şeyleri de beğeniyorsun.Yok buradakiler çok kaliteli. @Arthur Morgan sevmez.
Duş suyu olayı çok masum kalıyor artık...neymiş neymiş. neler konuşuyonuz öle
Bozuk saat misali arada güzel şeyleri de beğeniyorsun.Yok buradakiler çok kaliteli. @Arthur Morgan sevmez.
İyice birbirimize benzedik desene...Bozuk saat misali arada güzel şeyleri de beğeniyorsun.
duş suyunu da yuba ile geyik yaparken yazmıştım sanırım ilk. hey gidi zaman. twitchten onları satan abladan ötürüDuş suyu olayı çok masum kalıyor artık...
Evet o olaydan sonra patladı gitti o muhabbet gahnasgjkmasgö Ama kenny nin dark fantazileri var. Tehlikeli birisi dikkatli olun konuşurken.duş suyunu da yuba ile geyik yaparken yazmıştım sanırım ilk. hey gidi zaman. twitchten onları satan abladan ötürü
Nasıl da kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi yazıyor... Şeytan gibi adamsın arthur. Omnia evreninde olsan son boss sen olurdun shsjshEvet o olaydan sonra patladı gitti o muhabbet gahnasgjkmasgö Ama kenny nin dark fantazileri var. Tehlikeli birisi dikkatli olun konuşurken.
Katılmamak mümkün değil power>makima. Manganız çıkınca hemen 38 kişilik yutup kanalımda reklamınızı yapacağım :sMakimacılar dolmuş buraya tek gerçek Power
Bu abinin diğerleriyle 1v10 falan atmasını bekliyoruz. Gerisi yalan.Çoğunuzun seveceğini düşündüğümüz karakter Buhr Kaan ile karşınızdayız
Normalde bu karakteri şimdiden atmayı düşünmüyorduk ama heyecanımıza yenik düştük