Meyveyi 10 dourikilik asgari ücretli biri mi yemiş? Yiyen iki kişi var ikisi de dünyayı kurtarma misyonu üstlenecek kadar güçlü. Meyve konak seçiminde son derece başarılı.Zor ismi var. Bu arada hala cevap alamadık. Başarısız olmuş mu olmamış mı?
Meyveyi 10 dourikilik asgari ücretli biri mi yemiş? Yiyen iki kişi var ikisi de dünyayı kurtarma misyonu üstlenecek kadar güçlü. Meyve konak seçiminde son derece başarılı.Zor ismi var. Bu arada hala cevap alamadık. Başarısız olmuş mu olmamış mı?
Buyur. Meyvenin diğer adı Gomu Gomu muymuş yoksa tarihlerden silmek için farklı bir isim mi verilmiş?Sen atsana dediğin yerleri bana bi? Merak ettim?
Eeee ne var bunda benim dediğimden farklı olarak. Diğer ismi diye söylemiş zaten. Benim söylediğimle aynı.Buyur. Meyvenin diğer adı Gomu Gomu muymuş yoksa tarihlerden silmek için farklı bir isim mi verilmiş?
Reyiz meyveye ilk ismini kim vermiş peki? Onu da de hele.Buyur. Meyvenin diğer adı Gomu Gomu muymuş yoksa tarihlerden silmek için farklı bir isim mi verilmiş?
Durumları üzüyor beniLuffy fanlarının ajandası bitmiyor. @RedTeroR
Durumları üzüyor beni
Lastik meyvenin özelliklerinden biri. Gizlemek için tabii ki bu ismi kullancaklar. Gidip Goro Goro diyemezler. Sen sanki meyve hala lastik meyvesi fakat ismi farklı o kadar diyorsun. Gomu Gomu uydurulmuş bir şey. Kayıtlara Zoan Hito Hito No Mi tanrı modeli Sun god Nika diye geçmiş.Eeee ne var bunda benim dediğimden farklı olarak. Diğer ismi diye söylemiş zaten. Benim söylediğimle aynı.
Gomu Gomu farklı bir şey değil ki. Aynı Roger'ın isminden D'yi silmek gibi bir şey.
Öğreniriz onu meyvenin ilk kullanıcısını görünce. Peki sen bana serinin en büyük düşmanları olan bu adamların bu mevye ortaya çıkacak diye neden bu kadar kudurduklarını, neden Luffy'i öldürdüklerini anlatır mısın ? Hani kötü-ortalama bir meyve ya.Reyiz meyveye ilk ismini kim vermiş peki? Onu da de hele.
Koskoca Joyboy başarısızmışBütün dünyaya tek atmıyor diye meyve kötü diyorlar.
meyveyi ele geçirememiş başarısız gorosei beyanına göre meyvenin kendi bilinci ele geçirilmesine engel oluyor. beyana göre yiyemezdi.Öyle bir meyve ki kötü ellere düşüp heba olma ihtimali bile yok. Çünkü kullanıcısını bile meyve kendi seçiyor. 10 dourikilik asgari ücretli Marine erleri bu meyveyi yiyebilir mi hiç.