Manga panelleriyle geldim geldim diye @RedTeroR darlıyorsun. Mangada olan şeyler bunlar. İnkar mı edeceksin.Verilen örneğe bak.
Manga panelleriyle geldim geldim diye @RedTeroR darlıyorsun. Mangada olan şeyler bunlar. İnkar mı edeceksin.Verilen örneğe bak.
Komedi sahnesi. Bana ne yararı oldu Luffy'e açıklayabilir misin?Manga panelleriyle geldim geldim diye @RedTeroR darlıyorsun. Mangada olan şeyler bunlar. İnkar mı edeceksin.
Komedi sahnesi mi diyeceğiz işimize gelmeyince ? Dünyanın en saçma gücü diye tescillenmiş meyve. Bunlar da yapabildiklerinin küçük bir özeti.Komedi sahnesi. Bana ne yararı oldu Luffy'e açıklayabilir misin?
Devlere bir şey olmuyor Luffy'nin yarası yerinden çıkıyor. Sonra yerine takıyor. Diğerleri gülüyor. Bunun etkisi ne diye sorudm aga? Yıldırım zarar vermiyordu zaten kendisine lastik diye. İp atlama boyutla alakalı. Kaido ile Nika boyutunda olan başka karakter de ip atlar.Komedi sahnesi mi diyeceğiz işimize gelmeyince ? Dünyanın en saçma gücü diye tescillenmiş meyve. Bunlar da yapabildiklerinin küçük bir özeti.
Yıldırıma tutunup sallanabiliyor mesela. Işın yiyebiliyor saldırıyı savuşturmak için. Komedi sahnesi değil. Komedi sahnesi olsa bir ciddiyeti olmaz. Bir tarafta ciddi dövüşen bir karakter var. Dövüş olduğu resmedilmiş. Komedi ile alakası yok. Nika sadece ciddiyetten yoksun bir şey. Bu da onun yapabildikleri. İp apladığını, karakterleri pizza hamuruna çevirdiğini gördük. Dolu örnek sayarız.
Goroseileri bir 10 dakikada tamamen hepsini yenememiş olmasından kaynaklı çöp meyve xDKomedi sahnesi mi diyeceğiz işimize gelmeyince ? Dünyanın en saçma gücü diye tescillenmiş meyve. Bunlar da yapabildiklerinin küçük bir özeti.
Yıldırıma tutunup sallanabiliyor mesela. Işın yiyebiliyor saldırıyı savuşturmak için. Komedi sahnesi değil. Komedi sahnesi olsa bir ciddiyeti olmaz. Bir tarafta ciddi dövüşen bir karakter var. Dövüş olduğu resmedilmiş. Komedi ile alakası yok. Nika sadece ciddiyetten yoksun bir şey. Bu da onun yapabildikleri. İp apladığını, karakterleri pizza hamuruna çevirdiğini gördük. Dolu örnek sayarız.
Hayal ettiği olmuyor muydu?Goroseileri bir 10 dakikada tamamen hepsini yenememiş olmasından kaynaklı çöp meyve xD
Hahahaha aynen Reis xDHayal ettiği olmuyor muydu?
O zaman niye öyleymiş gibi yorum atıyorsunuz? İstediği olur diyorsunuz. Sonra yas basıyorsunuz. O zaman hayal ettiği olur demeyeceksin kardeş.Hahahaha aynen Reis xD
Kadir-i Mutlak Tanrı Nika
Ya Hasan işine bak bir de geri vites falan diyor alkdjasldkjasO zaman niye öyleymiş gibi yorum atıyorsunuz? İstediği olur diyorsunuz. Sonra yas basıyorsunuz. O zaman hayal ettiği olur demeyeceksin kardeş.
Öyle geri vitese takarsın şimdi.