Hatalarından ders çıkartmıştır bu sefer tamamlar
Yine yedin golü
Hatalarından ders çıkartmıştır bu sefer tamamlar
Yine yedin golü
Haki kullanamaz mı? Kaido'ya attığından atıp kurtulur elinden.İnşallah görücez cevabını.
İlkokul seviyesine de indiysen bu günlük sana takılmam yeter demektir
Reyiz kıvırıyon maalesef. Hem de peş peşe.İlkokul seviyesine de indiysen bu günlük sana takılmam yeter demektir
Senin bile kafan karışmıştır. O derece.Aynen reyiz bir kelime değiştirdin... bire bir aynısı olmuş... helal olsun... :d
Parazit falan hikaye. Var olan bir gerçek var: Luffy ölmedi.Parazit (The parasyte - kiseijuu) TR çevrilmiş mangası var, animesi var, netflixte korelilerin aynı evrende çektikleri kore versiyonu kanlı canlı dizisi var. Muhakkak oku izle.
Hicbir parazit ben parazitim demez, açığa çıkmamak için konağı taklit eder
Amiralle kapıştılar. Amiral hala kendini toparlayamadı. Nika reyiz üstüne 4 tane daha o çapta Gorosei ile vs atıyor. Kalbi atmasa nolacak ağzına eti soktukça kalkıp devam ediyor.Elemanın beklentisi o kadar fazla ki bana kapak oldun diyor 3 bölümde bütün goroseileri yenememiş diye xD
Sonra da gelip normal meyveye falan oy atıyo
Joyboy ünlü bir divan şairidir. Şiirleri One Piece dünyasında bir çok insana ilham olmuştur. Edebiyat düşmanı dünya hükümeti kitaplarını yaktırsada 800 yıl sonra bile hala şiirleri dilden dile dolaşmaktadır. Büyük efsanedir. İncelemek isteyenler için en ünlü eserinden bir kesiti aşağıya bırakıyorum:Kardeş kardeş. Joy Boy nedir bilmiyoruz bile. Yan basmayalım. Başarısız olmuş mu olmamış mı?
Nodblanc daha ünlü.Amiralle kapıştılar. Amiral hala kendini toparlayamadı. Nika reyiz üstüne 4 tane daha o çapta Gorosei ile vs atıyor. Kalbi atmasa nolacak ağzına eti soktukça kalkıp devam ediyor.
Joyboy ünlü bir divan şairidir. Şiirleri One Piece dünyasında bir çok insana ilham olmuştur. Edebiyat düşmanı dünya hükümeti kitaplarını yaktırsada 800 yıl sonra bile hala şiirleri dilden dile dolaşmaktadır. Büyük efsanedir. İncelemek isteyenler için en ünlü eserinden bir kesiti aşağıya bırakıyorum:
Daha ünlü olsaydı adını doğru yazardınNodblanc daha ünlü.
Zor ismi var. Bu arada hala cevap alamadık. Başarısız olmuş mu olmamış mı?Daha ünlü olsaydı adını doğru yazardın