Biz Tv2 yayınlasın diye mesaj gönderdik bayağıda kalabalıktık.Kimse iplemediStar TV'ye ya da başka bir kanala imza kampanyası vasıtasıyla ulaşırsak seriyi tekrar yayına sokabilir miyiz? Bu seriden yeni nesillerin de haberdar olmasını çok isterim.
Biz Tv2 yayınlasın diye mesaj gönderdik bayağıda kalabalıktık.Kimse iplemediStar TV'ye ya da başka bir kanala imza kampanyası vasıtasıyla ulaşırsak seriyi tekrar yayına sokabilir miyiz? Bu seriden yeni nesillerin de haberdar olmasını çok isterim.
En yaratıklı bölüme denk gelmişsin hahaha ben ilk o sahneyi görsem izlemezdim heraldeO dublaj ile başlamasınlar daha iyi. Ama e2 ya da cnbc-e olabilir. 1,5 yıl oldu heralde. Arkadaşların biri vasıtasıyla izledim.İlk izlediğim kısım ise Thriller bark luffy'nin Oz'u tek eliyle durduğu sahneydi
Yok baya cool bir şekilde durdurdu ama nedense ondan değil Death Note ilk izlediğimdir. Arada sırada da Pokemon izlerdim zatenEn yaratıklı bölüme denk gelmişsin hahaha ben ilk o sahneyi görsem izlemezdim heralde
altın racır'dan sonrasını izleyemedimNeden Şanji neden
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/54360/one-piece-turkce[/video]
12 yıldır öyleyim ben. Haline şükret bence.güncele geldiğim gün bittiğim gündü resmen yıkılmıştım 1 hafta kolay değil.
oda'yla beraber başlamışın 12 ne be abi12 yıldır öyleyim ben. Haline şükret bence.
Zor ya Water 7 ın sonları ve MW de hafta hafta kıvranırdım ben çok aksiyonluydu İnsan yaşlanır12 yıldır öyleyim ben. Haline şükret bence.
Hayır, OP karakterlerinin alayı ölse, kılım kıpırdamaz, o derece.Hadi itiraf edelim hepimizin Ace'in ölümünü görünce gözü yaşarmıştı