Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

Üniversite de iken duymuştum 2014 de ben arkadaşlara death note ile fma yı önerdim onlar bana One piece i ama tam olarak izlemeye 2015 de başladım forumuda Google da teori falan aratırken buldum.Biraz takip edince üye olmaya karar verdim.
Doğrusunu söylemek gerekirse ilk başta One piece hiç beğenmedim zorla izlettiler bana :D

2015 yılında gittiğim YDS kursunda anime seven bir arkadaşım önermişti. 'Ne tür anime seversen sev her türden bir parça var' demişti. Haklıymış hatta One Piece, Cem Yılmaz'ın 'Little, little into the middle' esprisinin anime olmuş hâlidir benim için. Bu arada aynı yıl nisanda başlayıp 2016 nisanda güncele gelmiştim ve mangadan haftalık -bazen de biriktirip aylık- takip ediyorum artık. Ek olarak Star TV'de gördüğümü Bugy Tayfası bölümlerinde bir dövüş sahnesiyle hatırlamıştım.

+1
Aynı dönem, aynı serüven. Google'a kolları uzayan şapkalı çocuk yazdığımı hatırlıyorum :D Marineford sonrası, Sabaody' de yeniden toplanma öncesinde günceldeydim.
Ben de maymun lastik çocuk, üç kılıç vb. yazmıştım. Belki 5 kere denedim ama bulamadım seriyi internette. Sonra denk gelince tekrar başladım. Arlong az rüyama girmedi o yıllar. :)

2012

bugun 1044. bölüm (luffy nin meyvesinin değişmesi) ile çok garip hisler içerisindeyim...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık