Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Ne Zamandır One Piece Takip Ediyorsunuz?

Maşallah 2010 çok bereketli ve güzel bir yıldı. Ciğersiz gibi köpeğin evladı vuvuzelaya üfleyen afrikalı kekoların ırzına geçtikleri dünya kupası hariç tadında geçmişti sene. Anime manga alemine atılmak için de en cafcaflı dönemlerden biriydi. 2010'cu gençlere selam nostaljiye devam.

2004 star tv den beri takip ediyorum) Animenin bir kısmını yıllar içinde Rtl den (almancaydi sanirim) bir kısmını Canal Buzz dan (ispanyolca,sonradan kanal anime işlerini bıraktı) , bir kısmını MangaZ dan (italyanca yayinlaniyordu sanırım, sonradan bu kanali bir daha bulamadım) izledim sonrasında.
Mangaya tamamen geçmem 2007 yi buldu ( daha önce bir kere Onemanga da okumaya başlayıp salmıştım) 2008 de Sabaody de Supernovalar gözükürken günceldeydim. 2009 da Sabaody i animede yayinlanmaya başlarken animeyi birakmaya karar verdim. Tayfanın dağıldığı bölüm saldım animeyi. Kizaru lu bölümlerde
One Piece animasyon olarak en tepe noktasina ulaşmıştı bana göre. (Bu arada cizimlere sonradan baktım seri taaa Marineford da bozmaya başlamış animede)
Her neyse şaka maka bu boka tam 18 yıl önce bulaşmışım. Zaten yaşım 28 abi. Lastik çocuk Luffy Arlong u dövebilecek mi derken konu nerelere geldi. Hey gidi hey. Neyse sonuna kadar buradayım

Global de buggy konusuluyordu merak edip başladım ne kadar zaman etti bilmiyorum ama yaklaşık 5-6 aydır güncelim

Star TV'de görmüştüm bende. Evde oklavalarla kendime kılıç falan yapardım bir kaç kere de Zoro takliti yapmıştım. Oradaki Zoro'yu Zorro karakteri zannediyordum. Daha sonra 2008 yılında tekrar takip etmeye çalışmıştım ama o dönemler internet hızım max 1mbit oluyordu. Bu yüzden de animeyi açıp izlemesi 3 saat falan alıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam en son izleyebildiğim bölüm Arlong arkıydı. Daha sonra 2011-12 yıllarında tekrar aklıma geldi, tabi bu sefer çevirenler falan olmuş. Sonra baştan sonra yemeden içmeden s.çmadan 3 hafta da gelebildim. Fiiller bölümlerinin çoğunu geçmiştim. Korsanfan'ı da 2012 sonlarına doğru fark ettim. Bir dönem kullanıcı kayıt yapılamıyordu foruma bir admine mesaj yazdım daha sonra o hata düzeltildi sanırım. Herkes patır patır üye olmaya başlamıştı.

2006 ya da 2007 yılından beri olması lazım. Şimdi yazınca tam tarihi hatırlamasakta baya zaman geçmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık