Crocus 10 Mar 2022 #253 Lise 2de başlamıştım. Şuan yüksek lisans 1. Sınıftayım. Bir sene hazırlık iki sene çalışma desen. Sanırım 10 sene ediyor
Lise 2de başlamıştım. Şuan yüksek lisans 1. Sınıftayım. Bir sene hazırlık iki sene çalışma desen. Sanırım 10 sene ediyor
II. Invictus 10 Mar 2022 #254 Yeteri kadar uzun zaman oldu.Her ne kadar çok sevdiğim bir eser olsa da bitmesini bekliyorum. Gizli İçerik Son düzenleme: 10 Mar 2022
Yeteri kadar uzun zaman oldu.Her ne kadar çok sevdiğim bir eser olsa da bitmesini bekliyorum. Gizli İçerik
BiKahveMolası 10 Mar 2022 #256 Güncele geldiğimde mangada Luffy Crocodile'ı yeni yenmişti. Karanlık tema kullananlar Şaka şaka 2011'den beri.
Güncele geldiğimde mangada Luffy Crocodile'ı yeni yenmişti. Karanlık tema kullananlar Şaka şaka 2011'den beri.
Kvothe 10 Mar 2022 #257 10 sene oldu galiba.Bu kadar düzenli ve uzun takit ettiğim başka bir eserde olmadı hiç.Harbiden ilginç bu Op.
10 sene oldu galiba.Bu kadar düzenli ve uzun takit ettiğim başka bir eserde olmadı hiç.Harbiden ilginç bu Op.
Zoro 10 Mar 2022 #258 Lisedeyken star tv'de izlemiştim sonra üniversitede okurken aklıma geldi one piece izleyim demiştim. 2010'dan beri güncelden takip ediyorum.
Lisedeyken star tv'de izlemiştim sonra üniversitede okurken aklıma geldi one piece izleyim demiştim. 2010'dan beri güncelden takip ediyorum.
Garp the Fist 10 Mar 2022 #259 Zoro dedi ki: Lisedeyken star tv'de izlemiştim sonra üniversitede okurken aklıma geldi one piece izleyim demiştim. 2010'dan beri güncelden takip ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Star tv'de görmüştüm. Bende 2010'dan beri güncelim.
Zoro dedi ki: Lisedeyken star tv'de izlemiştim sonra üniversitede okurken aklıma geldi one piece izleyim demiştim. 2010'dan beri güncelden takip ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Star tv'de görmüştüm. Bende 2010'dan beri güncelim.