Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Karakter olarak farklı olsalar da Howard-Kobeden pek farklı olacağını sanmıyorum.Tabi karakter derken oyun dışı karakter.Oyunun içinde ikisi de benzer karakterde oyuncular.
Bence orada Howard'ın suçu var. O takımın lideri Kobe o takıma gidecek kişi zaten ona ayak uydurmaya gideceğini bilmeli. Nasıl Cleavlanda Kyrie Lebron'un rolünü biliyorsa büyük bir yıldız olmasına rağmen oda orada rolünü bilmeliydi. Bu kendisini fazla gören ve gittiği takımlara adapte olamadığından yüzüksüz kariyerini bitirecek zaten bu gidişle.

Bence orada Howard'ın suçu var. O takımın lideri Kobe o takıma gidecek kişi zaten ona ayak uydurmaya gideceğini bilmeli. Nasıl Cleavlanda Kyrie Lebron'un rolünü biliyorsa büyük bir yıldız olmasına rağmen oda orada rolünü bilmeliydi. Bu kendisini fazla gören ve gittiği takımlara adapte olamadığından yüzüksüz kariyerini bitirecek zaten bu gidişle.
Yalnız Howard tarafından da bakmak lazım olaya.Geldiğinde ligin en iyi Pivotu idi Howard.Genelde ise ilk 5 desem pek yanlış olmazdı.Bu seviyedeki oyuncularda oyun bencilliği ve ego olması pek yanlış değil.Sonuçta herkes Duncan Reyiz değil ki.

Yalnız Howard tarafından da bakmak lazım olaya.Geldiğinde ligin en iyi Pivotu idi Howard.Genelde ise ilk 5 desem pek yanlış olmazdı.Bu seviyedeki oyuncularda oyun bencilliği ve ego olması pek yanlış değil.Sonuçta herkes Duncan Reyiz değil ki.
Ben ona bir şey demiyorum ki ama gittiği takımın, Kobe'nin o takımda ne olduğunu bilerek gitmesi gerekiyordu. Kim olursan ol o takımda Kobe ile aynı çizgide olamazsın, En son olan kişi Shaqdı. Lakers en son birini seçme noktasına geldi ve Shaq yaşından dolayı postalandı.

Ben ona bir şey demiyorum ki ama gittiği takımın, Kobe'nin o takımda ne olduğunu bilerek gitmesi gerekiyordu. Kim olursan ol o takımda Kobe ile aynı çizgide olamazsın, En son olan kişi Shaqdı. Lakers en son birini seçme noktasına geldi ve Shaq yaşından dolayı postalandı.
O durum doğru elbette.Lakin Shaq postalanmaktan ziyade kendisi ayrılmıştı.Hatta Lakers o sıra Shaqtan haber bekliyordu.Gelmeyince de bizim Jenerasyonun diline dolanan Fab4 mevzusu olmuştu :D Büyük rezillikti o kadro.Hatta aynısı Howard geldiğinde de olmuştu.Yine Fab4 sesleri vardı çevrede.

O durum doğru elbette.Lakin Shaq postalanmaktan ziyade kendisi ayrılmıştı.Hatta Lakers o sıra Shaqtan haber bekliyordu.Gelmeyince de bizim Jenerasyonun diline dolanan Fab4 mevzusu olmuştu :D Büyük rezillikti o kadro.Hatta aynısı Howard geldiğinde de olmuştu.Yine Fab4 sesleri vardı çevrede.
İşte Chris pol falan geleydi dediğime geliyordu olay :D

Kobe sakatlandığı için yine pek bir şey fark etmezdi yav.En iyisi dediğim gibi yedek lastikler vereceksin bunların yanına.
İşte Kobe'nin yanında o yedek lastikler bile olmadığından çok uzun süreler oynamak zorunda kaldı playoff için falan tabi o yaş da kaldırmadı ve sakatlandı. Yoksa onu nefeslendirecek birileri olsaydı bak neler oluyordu o zaman :D

İşte Kobe'nin yanında o yedek lastikler bile olmadığından çok uzun süreler oynamak zorunda kaldı playoff için falan tabi o yaş da kaldırmadı ve sakatlandı. Yoksa onu nefeslendirecek birileri olsaydı bak neler oluyordu o zaman :D
Dediğin zamanlar 2004 07 arası.Sonra paldır küldür Memphisten Gasolü getirdi Lakers.Sonrası ise Kobenin oyununu olgunlaştırmasına kaldi.08 kobe mal iken 24 Kobe tam bir franchise oyuncusu idi.

@yyolcu

Balon değil aslında. Takım farkı. Houston ve Thunder takımlarına bak bir de Cavs, Spurs, Warriors'a bak. Bir çok alternatif var takımlarda, Kawhi yokken 40 sayı farkla yenebiliyor mesela bu kadar mükemmler bir takım Spurs. Cavs'a yıldız oyuncudan geçilmiyor, Warriors desen aynı. Nasıl mücadele edebilirsin ki bir oyuncuyla bu takımlarlar? İmkansız. Jordan'ın bir lafı var oyuncu maç kazandırır takım ise şampiyonluk. Daha takım olan kazanıyor. Daha önceden de söylemiştim benim favorim Spurs. Bu yıl ipi göğüsleyebileceğini düşünüyorum.
Bence kadro bakımından iki takım arasında dağlar kadar fark yoktu. He tabi koçlar bakımından özellikle playoff söz konusu olduğunda dağlar kadar fark var.

Ama ben bunlardan bahsetmiyorum. Sadece Harden'a baktığımızda kesinlikle normal sezonun altında kaldı ve kritik anlarda takımını sürükleyemedi. Kesinlikle sınıfta kalan bi performans. Yeteri kadar mücadele bile etmedi. Bu adam enteresan bir şekilde ruhsuz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık