Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Pls pls duymamış olaym. George süperstar zaten. Yıldız değil ki. NBA şuanda en iyi SG oyuncularından birisidir takımı leş sadece oradan kaybediyor.
İşte bende öyle düşünüyorum ama bazı oyuncular öyle gözüküp büyük takıma gidince patlayabiliyor, ondan korkuyorum ben. Yoksa beğenmediğimden değil :D
edit: mesela ben derozanı isterim bak :D Onda iş fazlasıyla var :D

Son düzenleme:
Ben hiç üzülmedim beter olsunlar, karaktersiz Riley olduğu sürece Miami en dibe batar inşallah. Wade'ye yaptığı karaktersizlikten sonra bir sürü insanı küstürdü bende dahil. Riley serefsizi gidene kadar Miami maçlarını izlemiyorum, yenilse de seviniyorum.

edit: mesela ben derozanı isterim bak :D
Derozan'ı önceden sevmezdim fakat Kobe hayranı olduğunu onun maçlarını izleyerek büyüdüğünü söyledikten sonra sempati beslemeye başladım adama, isterdim bende gelmesini daha çok iş yapar LAL'de.

Ben hiç üzülmedim beter olsunlar, karaktersiz Riley olduğu sürece Miami en dibe batar inşallah. Wade'ye yaptığı karaktersizlikten sonra bir sürü insanı küstürdü bende dahil. Riley serefsizi gidene kadar Miami maçlarını izlemiyorum, yenilse de seviniyorum.
Hahaha :D Riley'nin yaptığı vefasızlığı ben de onaylamıyorum ama çok çakal adam Riley, takımın iyiliğine olacak bi hamleyi kamuoyu baskısını bertaraf ederek yaptı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık