Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Dün gece hastaydım. Spurs maçını izleyemedim. Kalkınca hiç bir yere bakmadan ilk iş uzun özeti izledim. Spurs Leonardsız ve Parkersız ezmiş Rocketsı. Spurrs-GSW her ne kadar cleavland Lebron'un ekstra oyunu ile falan da olsa beast modea geçse de benim için erken final ve favorim Spurs; takım oyunu, iç dış dengesi budur bir Lakers aşığı olarak Spurs destekleyeceğimi hiç düşünmezdim ama itiraf etmeliyim hep bir sempatim vardı :D Umarım zevkli bir seri olur.
Ahaha +1 ben de yıllardır Duncan ve Manu yüzünden sempati duyuyorum adamlara :D Kobe zamanında beni basketbola aşık etmeseydi Spurs taraftarı olurdum muhtemelen.

Ahaha +1 ben de yıllardır Duncan ve Manu yüzünden sempati duyuyorum adamlara :D Kobe zamanında beni basketbola aşık etmeseydi Spurs taraftarı olurdum muhtemelen.
Ahahah buna da benden +1. Aynen Kobe basketbola aşık etmeseydi kesin Spurs taraftarı olurdum bende :D Zaten Manu Reis bir önceki maçta smaç basıp üstüne Bay Sakal'dan topu çalıp ders vermesi beni benden aldı. Oraları 5-10 kere izledim galiba :D
EDİT: Forever Kobe

@Tombe @Integrale

Böyle Kobe fanlarını forumda görmek sevindiriyor. Bizde Kobe fanıyız fakat ezelden Miami Heat taraftarıyız. Akıllı olun gençlerimizin yükselişi yakındır tozu dumana katacaz :D
Lakers'ı hafife almayalım. Şu an sağlam bir genç tayfamız var. Bu draftda da iyi bir seçim yapabilirsek varya birde üstüne lider yıldız koydun mu bak önce playoflar sonra final derken şampiyonluk yine lakersdan sorulacak ki Magic Johnson bu takımı adam eder adam. Tabi daha 3-5 yıl bekleriz bunun için. Ne demişler geç olsun güç olmasın :D

EDİT: Ah zamanında Kobe'nin yanına Grıfın ile chris pol gelseydi Mambayı 6. şampiyonlukla da yollardık ya neyse o hep ukte kalacak :( Adam tek başına zorladı kendini sakatladı. Kariyeri bitti o zaman zaten :(

Lakers'ı hafife almayalım. Şu an sağlam bir genç tayfamız var. Bu draftda da iyi bir seçim yapabilirsek varya birde üstüne lider yıldız koydun mu bak önce playoflar sonra final derken şampiyonluk yine lakersdan sorulacak ki Magic Johnson bu takımı adam eder adam. Tabi daha 3-5 yıl bekleriz bunun için. Ne demişler geç olsun güç olmasın :D

EDİT: Ah zamanında Kobe'nin yanına Grıfın ile chris pol gelseydi Mambayı 6. şampiyonlukla da yollardık ya neyse o hep ukte kalacak :( Adam tek başına zorladı kendini sakatladı. Kariyeri bitti o zaman zaten :(
Yetmezse bir de Lebron verelim :D

Cp3 ile Kobe oynayamazdı.Topu elinde isteneyen gerekli anlarda yedek lastik göreci yapacak adam lazım Kobe tipi oyunculara.Gasol tam bu tip bir adamdı.Final serisinde 20 20 yapıyordu adam.

Yetmezse bir de Lebron verelim :D

Cp3 ile Kobe oynayamazdı.Topu elinde isteneyen gerekli anlarda yedek lastik göreci yapacak adam lazım Kobe tipi oyunculara.Gasol tam bu tip bir adamdı.Final serisinde 20 20 yapıyordu adam.
Lebron olsa zaten vay ligin haline :D Chris Pol olayı tabi ki kağıt üstünde tahminim gerçekte kimyaları nasıl olurdu hep soru işareti olacak.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık