Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

NBA

Kim şampiyon olur

• Kullanılan toplam oy
    21
Yok yav önceki seneler olsaydı neyse de bu sene Warriors anca sakatlıklar sebebiyle şampiyonluğu bırakabilir. Durant büyük isim falan da o ve diğer bu sene eklenen isimler ve geliştirilen savunma ve hücum gözden kaçırılıyor. Çok başka seviyedeler artık tüm eksiklikleri kapanmış takımın.

İzleme ve takip etme şansı bulamıyordum pek, o zaman işler değişebilir.
Spurs ve özellikle Thunder maçlarını yakından takip ettim. Kawhi bu sene oyununu farklı seviyeye taşıdı. Warriors oyun olarak daha iyi oynuyor görünüyor ama karşılarında savunma yapan takım geldi mi boşalıyor. E Spurs de bu ligin en iyi 3 savunma takımından birisi, eğer ki Spurs- Warriors eşleşmesi olursa Spurs alır diyorum ben.

Spurs ve özellikle Thunder maçlarını yakından takip ettim. Kawhi bu sene oyununu farklı seviyeye taşıdı. Warriors oyun olarak daha iyi oynuyor görünüyor ama karşılarında savunma yapan takım geldi mi boşalıyor. E Spurs de bu ligin en iyi 3 savunma takımından birisi, eğer ki Spurs- Warriors eşleşmesi olursa Spurs alır diyorum ben.
Bakalım göreceğiz.

Golden State kendi ayağına sıkmadıkça veya takım otobüsü şarampolden yuvarlanmadıkça(allah korusun) yenebilecek bir takım yok. Playoff serileri değişik olur tabii ki rakibi tanıdıkça önlem almakta kolay ama görünür de büyük bir açıkları yok. Çember altı-fiziksel oyun belki zayıf noktaları ama Kevin Durant nerdeyse Rudy Gobert gibi çember savunuyor.

Biraz geç olacak ama Toronto-Cavs maçı Tv8.5'ta. Seride 3-0 Cavs önde, 4. Periyot yeni başladı ve durum 85-83 şu an.

Houston olabilecek en karaktersiz bir şekilde elenmek üzere şu an. Yıldızı olmayan San Antonio karşısında evinde fark yiyip erkenden havlu atmak nedir ya! Acaip ruhsuzlar, resmen geçen yıla dönmüş takım. Şehirde mi bir şey var Harden'da mı anlamak zor..

Playoff'ların bi' güzelliği de gerçek yıldızlarla balonları ayırt etmesi. Westbrook'tan sonra Harden da patlamış oldu. Meydan Lebron ve Kawhi'a kaldı, gerçek süperstarlara.. GSW de artık biraz ciddileşmeye başlar, Durant ve Curry iyiden iyiye sahne alır.

Ah Parker da olaydı SAS-GSW daha güzel eşleşme olurdu. Ve de Duncan tabi :)

@yyolcu

Balon değil aslında. Takım farkı. Houston ve Thunder takımlarına bak bir de Cavs, Spurs, Warriors'a bak. Bir çok alternatif var takımlarda, Kawhi yokken 40 sayı farkla yenebiliyor mesela bu kadar mükemmler bir takım Spurs. Cavs'a yıldız oyuncudan geçilmiyor, Warriors desen aynı. Nasıl mücadele edebilirsin ki bir oyuncuyla bu takımlarlar? İmkansız. Jordan'ın bir lafı var oyuncu maç kazandırır takım ise şampiyonluk. Daha takım olan kazanıyor. Daha önceden de söylemiştim benim favorim Spurs. Bu yıl ipi göğüsleyebileceğini düşünüyorum.

1 ay önce Sas-Was finali istediğimi yazmıştım fakat gerçekleşmeyecek gibi. Gsw ve Cavs inanılmaz bir seviyeye çıktılar playoff başlayınca. Özellikle Cavs'ın performansı korkutucu düzeyde arttı. Çok zor ama umarım Spurs şampiyon olur.

Dün gece hastaydım. Spurs maçını izleyemedim. Kalkınca hiç bir yere bakmadan ilk iş uzun özeti izledim. Spurs Leonardsız ve Parkersız ezmiş Rocketsı. Spurrs-GSW her ne kadar cleavland Lebron'un ekstra oyunu ile falan da olsa beast modea geçse de benim için erken final ve favorim Spurs; takım oyunu, iç dış dengesi budur bir Lakers aşığı olarak Spurs destekleyeceğimi hiç düşünmezdim ama itiraf etmeliyim hep bir sempatim vardı :D Umarım zevkli bir seri olur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık