Maç içinde oluyor öyle şeyler yav.Dünkü maçta gene bozuştular.
Maç içinde oluyor öyle şeyler yav.Dünkü maçta gene bozuştular.
Bakacagız artık.Maç içinde oluyor öyle şeyler yav.
Takımda kalmak için maaşımdan feragat edebilirim demişti sezon içinde. Buldu tabi rahat yüzük yolunu.Maksimum kontrat ister oda artık Salary Cap sıkıntıya girmesin GSW'de.
2 yıl feragat etti zaten.Takımda kalmak için maaşımdan feragat edebilirim demişti sezon içinde. Buldu tabi rahat yüzük yolunu.
Bunlar bu kadar parayı napıyorlar acaba? Durant'ın epey bağışı var yine. Benim 100.000 dolar param olsa ölene kadar başka paraya ihtiyaç duymam valla.2 yıl feragat etti zaten.
Gelir ne kadar çoksa gider o kadardır dicem de kurtarmıyor yine.Bunlar bu kadar parayı napıyorlar acaba? Durant'ın epey bağışı var yine. Benim 100.000 dolar param olsa ölene kadar başka paraya ihtiyaç duymam valla.
Geçenler açıklaması vardı ''NBA'de takım sahibi olmak istiyorum ama yeterli param yok '' diye .Bunlar bu kadar parayı napıyorlar acaba? Durant'ın epey bağışı var yine. Benim 100.000 dolar param olsa ölene kadar başka paraya ihtiyaç duymam valla.
Öyle gerçekten ama benim kafa yapıma uymuyor. Ben hiç harcamıyorum resmen.Gelir ne kadar çoksa gider o kadardır dicem de kurtarmıyor yine.
Haa doğru dedin.Geçenler açıklaması vardı ''NBA'de takım sahibi olmak istiyorum ama yeterli param yok '' diye .