Lebron'a cidden üzülüyorum. Adam kendisini parçalıyor ama yine ikincilikte kalacak.Herkesten büyük Lebron var...
Lebron'a cidden üzülüyorum. Adam kendisini parçalıyor ama yine ikincilikte kalacak.Herkesten büyük Lebron var...
BakalimLebron'a cidden üzülüyorum. Adam kendisini parçalıyor ama yine ikincilikte kalacak.
Ayrılmaz. Kısa bir süre önce artık nasıl deniyor onların sistemde, serbest oyuncu statüsüne girip daha yüksek fiyattan yeni sözleşme yapmayı düşünüyor tarzında haberler vardı. Durant kalır.Kevin Durant ayrılır mı sizce ? Ayrılırsa hangi takıma gider ?
Maks. Kontrat verilirse kalır Durant gibi bir isme yıllık 26 M olmaz.Ayrılmaz. Kısa bir süre önce artık nasıl deniyor onların sistemde, serbest oyuncu statüsüne girip daha yüksek fiyattan yeni sözleşme yapmayı düşünüyor tarzında haberler vardı. Durant kalır.
Green çirkef kelimesinin vücut bulmuş hali zaten. Hayward olan sakatlık bu karaktersize olsa gr üzülmem.Green bile bile Conleyin gözüne darbe vuruyor şerefsiz.
LeBron övgüleri sonuna kadar hakediyor. ABD basını da lige geldiğinden beri bayağı bi destekçisi fakat herkes biliyor ki Kobe'nin kazanma hırsı yeteneği eşi benzeri yok bu ligde. Yıllarca Fisher kazması, Boston finalinde ki üçlük dışında bi b.ka yaramayan Ron Artest ile oynamasaydı 5'den fazla yüzük alacaktı. Bu adam yıllarca kırık parmakla oynadı. 4 parmak kırıkken çıkıp maç kazandı. LeBron severlerdeniz fakat Kobe > All. Bende sen gibi düşünüyorum reisNe Lebron övmesiymiş
Bir insan ancak bu kadar itici olur.8 numara Kobe bile bu kadar itici gelmiyordu gözüme.Green çirkef kelimesinin vücut bulmuş hali zaten. Hayward olan sakatlık bu karaktersize olsa gr üzülmem.
8 numara Kobe bile bu kadar itici gelmiyordu gözüme.
Gel övelim reyiz.Ne Lebron övmesiymiş Kobe mi övsem bende