Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Eğer başta H*r*zen denilen vatan haini olmasaydı Naruto çocuktan düzgün yetişriilseydi tanrılara gerek kalmadan en güçlü şinobi olabilirdi.
Şaka gibi ya, koskoca köyde sadece bir tane Jinchuriki var ve sen onu kendi haline bırakıyorsun. En azından 3. Raikage'nin Bee'ye verdiği aile ve gelişim ortamını bile verseydi, Naruto ciddi anlamda çok daha gelişmiş olacaktı. Bu köy, valla Hiruzen'e rağmen iyi ayakta kalmış.
Bence Naruto baya yeteneksiz ya.Genetikten güçlü olan ve çok azimli biri ama aynı Coby hıyarı gibi dövüşmeye yakıştıramıyorum.Bak mesela Sasuke'yi de sevmem ama herif harbi dövüşçü.

Daha part 1'de Naruto aveli Sasuke'nin kombosunu kopyalıyor ama Sasuke'nin kombosunun yarısı kadar estetik değil.Ayrıyetten herif iyi kılıç kullanıyor.Tam emin olmamakla birlikte chidoriyi rasengana oranla daha efektif kullanıyor gibi.Amaterasuyu susanooyla falan birleştiriyor.Dövüş iq su ve yetenek olarak Sasuke bence Naruto'dan 2-3 tık önde gibi.
Kanka, bir noktayı kaçırıyorsun; o da şu: Naruto'nun kendi jenerasyonundakilerin %90'ı elit ailelerden geliyor. Hepsinin kendi klanına ait teknikleri ve özel yetenekleri var. Hepsi, çocuk yaşta özel olarak akademi harici eğitiliyorlar (Sakura ve Rock Lee hariç). Sasuke ise ailesini Naruto gibi erken kaybetmedi; ayrıca Sasuke'nin Sharingan gibi muazzam bir gücü vardı. Her jutsu'yu ayrıntısına kadar analiz edip kopyalayabiliyor. Bana sorarsan, Naruto'nun o halde bile o tekniği kopyalaması benim için daha değerlidir.

Kanka, bir noktayı kaçırıyorsun; o da şu: Naruto'nun kendi jenerasyonundakilerin %90'ı elit ailelerden geliyor. Hepsinin kendi klanına ait teknikleri ve özel yetenekleri var. Hepsi, çocuk yaşta özel olarak akademi harici eğitiliyorlar (Sakura ve Rock Lee hariç). Sasuke ise ailesini Naruto gibi erken kaybetmedi; ayrıca Sasuke'nin Sharingan gibi muazzam bir gücü vardı. Her jutsu'yu ayrıntısına kadar analiz edip kopyalayabiliyor. Bana sorarsan, Naruto'nun o halde bile o tekniği kopyalaması benim için daha değerlidir.
Yani dediğin gibi de olabilir ama Sasuke daha komplike bir dövüşçü gibi geliyor bana.Yani Naruto kyuubi de olmasa sadece hayvan gibi çakrası olan biri.Muhtemelen senjutsu ve rasengandan başka bir özelliği olmayan biri olurdu.Sasuke ateş,yıldırım,kılıç,ms teknikleri,taijutsu vs genel anlamda daha yetenekli duruyor.

Yani dediğin gibi de olabilir ama Sasuke daha komplike bir dövüşçü gibi geliyor bana.Yani Naruto kyuubi de olmasa sadece hayvan gibi çakrası olan biri.Muhtemelen senjutsu ve rasengandan başka bir özelliği olmayan biri olurdu.Sasuke ateş,yıldırım,kılıç,ms teknikleri,taijutsu vs genel anlamda daha yetenekli duruyor.
O konuda da haklısın çünkü Kishimoto, zaman atlamasını çok beceriksizce yazdı. Naruto'nun sürekli Kage Bunshin + Rasengan kullanması tamamen Kishimoto'nun tercihi, ona yapılacak bir şey yok.

Naruto'nun ne kadar yetenekli olduğuna dair örnekler vermeye gerek yok. Dünyanın kurtarıcısı, vaat edilen çocuk olarak doğmuş birine yeteneksiz diyemezsiniz. Kişimoto bir yandan çalışma ve azim diye sıkarken ana karakteri mucize çocuk olarak tasarladı. Naruto her şeye sahip bir şekilde doğdu. Şansa şans, yetenekse yetenek, çakrayasa çakra, güçse güç. Eğer başta H*r*zen denilen vatan haini olmasaydı Naruto çocuktan düzgün yetişriilseydi tanrılara gerek kalmadan en güçlü şinobi olabilirdi.
O kısımlar bana hep çok komik gelmiştir. 4. Hokage'nin oğluna köyün en büyük P!Çi muamelesi çekeceksin. Köyü Kyuubi'nin saldırısından kurtaran adamın oğlunu tek başına dışlayacaksın. Üstelik kimse kim bu çocuk niye bizim köyde kalıyor demeyecek. Jiraiya çok şerefliymiş ya, Naruto bebekken kendi başına bırakıyor. Sahip çıkmıyor. velet bozuk süt falan içmek zorunda kalıyor :D

Bence Naruto baya yeteneksiz ya.Genetikten güçlü olan ve çok azimli biri ama aynı Coby hıyarı gibi dövüşmeye yakıştıramıyorum.Bak mesela Sasuke'yi de sevmem ama herif harbi dövüşçü.

Daha part 1'de Naruto aveli Sasuke'nin kombosunu kopyalıyor ama Sasuke'nin kombosunun yarısı kadar estetik değil.Ayrıyetten herif iyi kılıç kullanıyor.Tam emin olmamakla birlikte chidoriyi rasengana oranla daha efektif kullanıyor gibi.Amaterasuyu susanooyla falan birleştiriyor.Dövüş iq su ve yetenek olarak Sasuke bence Naruto'dan 2-3 tık önde gibi.
Part 1 de adam daha çok teknik gösterdi. Sonra teknik yazdıkça baktı ki dövüşler çok zor olacak. Dövüşleri kurgulayamadı daha basite döndü. Mesela ilk partta kawarimi (yanlış hatırlıyor olabilirim adını) diye bir jutsu vardı. Kütükle yer değiştiriliyordu. Daha sonra part 2 de bunu kullanan hiç kimse olmadı. Hatake Kakashi 1000 teknik kopyalamıştı. En sıkı takipçisine say ulan desen 15 den fazla sayamaz. Naruto'yu bilerek avel tasarlamış. İçinde kyuubi varken en başta çok güçlü olmalıydı. Mesela Gaara kadar olması lazımdı en az. Ama akademide sınıfta kaldı. Sonra bir baktın bir gecede daha bunshin yapmayı bilmezken kage bunshin yapmayı öğrenip mezun oldu. Kage bunshin kullanarak teknikleri hızlı öğrenmesinde sıkıntı görmüyorum ama çok az teknik biliyor. Taijutsusu aslında çok üst seviye değil. Genjutsu hiç yok. Ninjutsu da eh işte denilebilecek bir seviyede. Ama bu adam hem Senju kanı taşıyor hem de sarı şimşek Minato'nun genlerine sahip. Hem de içinde Kyuubinin yarısı mühürlü. Rasengan ve kagebunshin ile mangayı bitirdi velet.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık