Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Küçümsenecek karakterler çünkü. Jiraiya painde ölmese son savaşta itin köpeğin maskarası olurdu.
1-Ortaya attığın konuşma dayanaksız
2-pain dövüşü jiraiya için dezavantajlıydı bunun yanı sıra iyi bi performans sergiledi
3-bu adam itachi kisameyi kaçırıyor narutoyu koruduğu adamlara bak
4-finale doğru herkes powerup aldı jiraiyanın çokdaha iyç performansla potansiyalini göreceğimize eminim.

1-Ortaya attığın konuşma dayanaksız
2-pain dövüşü jiraiya için dezavantajlıydı bunun yanı sıra iyi bi performans sergiledi
3-bu adam itachi kisameyi kaçırıyor narutoyu koruduğu adamlara bak
4-finale doğru herkes powerup aldı jiraiyanın çokdaha iyç performansla potansiyalini göreceğimize eminim.
1- gayet mangaya ve güç seviyelerine dayanıyor.
2- paine niye yenildi demiyorum. İyiki yenildi de saygın bir şekilde öldü diyorum. Çünkü son savaşa katılsa kinkaku ve ginkaku gibi soytarılardan sopa yese daha mı iyi olurdu. Ayrıca painde bir dezavantajı da yoktu kendi seçti savaşmayı.

3- orada itachi narutoyu aslında kaçırmak istemiyor. Köye hâlâ içten içe sadakati var. Dönüp susano açsa yanında kisame de varken jiraiya çok fena yamulur. Orochimaru bile itachinin kendisinden daha güçlü olduğunu kabul edip onun bedenini ele geçirme planını iptal edip sasukenin bedenini ele geçirme planı olarak güncelliyor. Ki orochimaru kolları (jutsuları) yokken Tsunade ve jiraiyaya 1v2 attı.

4- finale doğru herkes power up almadı. Genç karakterler power up aldı. Jiraiya zaten tam potansiyelini Paine karşı gösterdi. Bu arada jiraiyayı severim ama gösterilenleri konuşacaksak tsunade ile ikisinin abartılacak bir tarafları yok.

Kime ve neye göre ? Düzgün bir açıklaman olmadan "dünyanın en kötü" diye bir genelleme yapmışsın. Sebebini dahi yazamıyorsun.

O 2.5 yıl boşa mı geçti bilmiyorum ama seninle iletişim kurma çabamız boşa geçiyor şu anda o kesin.
Haklısın kankam, biraz iddialı konuşmuş olabilirim ama yine de kötü yazılmış bir zaman atlaması olduğunu düşünüyorum. Gelişim olarak bana bir şey geçmedi. En azından birkaç orta düzey Suiton ve Fuuton jutsu öğrenseydi ve bu zil testini makaraya vurmasalardı, en azından "gelişmiş" derdim. Bir de Naruto'nun tüm önemli eğitimini offscreen olmadan izledik; bu iyi bir şey ama iki yıl boyunca Minato ve Akatsuki'nin üç liderini yetiştirmiş adamın yanında hiçbir şey öğrenmemesi bana göre saçma.

1- gayet mangaya ve güç seviyelerine dayanıyor.
2- paine niye yenildi demiyorum. İyiki yenildi de saygın bir şekilde öldü diyorum. Çünkü son savaşa katılsa kinkaku ve ginkaku gibi soytarılardan sopa yese daha mı iyi olurdu. Ayrıca painde bir dezavantajı da yoktu kendi seçti savaşmayı.

3- orada itachi narutoyu aslında kaçırmak istemiyor. Köye hâlâ içten içe sadakati var. Dönüp susano açsa yanında kisame de varken jiraiya çok fena yamulur. Orochimaru bile itachinin kendisinden daha güçlü olduğunu kabul edip onun bedenini ele geçirme planını iptal edip sasukenin bedenini ele geçirme planı olarak güncelliyor. Ki orochimaru kolları (jutsuları) yokken Tsunade ve jiraiyaya 1v2 attı.

4- finale doğru herkes power up almadı. Genç karakterler power up aldı. Jiraiya zaten tam potansiyelini Paine karşı gösterdi. Bu arada jiraiyayı severim ama gösterilenleri konuşacaksak tsunade ile ikisinin abartılacak bir tarafları yok.
1-hangi güç seviyesi ? Madaraya karşı koy 1-2 susano kırsın gene artı yazar
2-kinkaku ginkaku gibi karakterle eşleşirmiydi bilemem ama son savaşta shinobi ordusu içinde öne çıkıcak adamlardan bi olurdu
3-kisame diyorki ben onun dengi değilim itachi diyorki orda dövüşsek bile ölümün eşiğine gelirdik itachinin köy için öyle şeyler yaptığını söylüyosunuz adam gai gelmese kakashiyi öldürüyordu kakashi köy için önemsizmide jiraiya gelince köyü korumak aklına geldi fanların itachiyi yükseltmek için ortaya attığı gereksiz teoriden ileri giden bişiy değil bu.
Orochinin kolu yok orda tsunade mental hasarlı kabuto ilgilenıyodu onunla jiraiya zehirden chakra kontrol edemiyor 2v1 attı dediğin tsunade kendine gelince hemen dövdü orochiyi öyle bi durum yok.
4-dediğin sanninleri küçümseyen kişilere örneksin işte :)

1-hangi güç seviyesi ? Madaraya karşı koy 1-2 susano kırsın gene artı yazar
2-kinkaku ginkaku gibi karakterle eşleşirmiydi bilemem ama son savaşta shinobi ordusu içinde öne çıkıcak adamlardan bi olurdu
3-kisame diyorki ben onun dengi değilim itachi diyorki orda dövüşsek bile ölümün eşiğine gelirdik itachinin köy için öyle şeyler yaptığını söylüyosunuz adam gai gelmese kakashiyi öldürüyordu kakashi köy için önemsizmide jiraiya gelince köyü korumak aklına geldi fanların itachiyi yükseltmek için ortaya attığı gereksiz teoriden ileri giden bişiy değil bu.
Orochinin kolu yok orda tsunade mental hasarlı kabuto ilgilenıyodu onunla jiraiya zehirden chakra kontrol edemiyor 2v1 attı dediğin tsunade kendine gelince hemen dövdü orochiyi öyle bi durum yok.
4-dediğin sanninleri küçümseyen kişilere örneksin işte :)
Kendine göre yorumluyorsun. Gerçekten jiraiyanın ciddi dövüşen bir itachi ve kisame ikilisini yenebileceğini düşünüyorsan boşa konuşmayalım. Kakashi köy için önemsiz. Alt tarafı bir jounindi o zamanlar. Kyuubiyi çalmayla kakashinin önemini aynı mı görüyorsun. Zaten istese genjutsu yaptıktan sonra öldürürdü de. Senaryo gereği olan şeyler.

orada itachi narutoyu aslında kaçırmak istemiyor.
Allah aşkına şunu bana manga sayfası ile ispat et. Yıllardır aynı masal. Ortada bir sahne olur, gizem olur, farklı yorumlanır, gerçekten anlayabilirim ama çok açık sahneleri yüzlerce bölüm sonrasını kaynak alarak değiştirmenin bir anlamı yok. Orada Jiraiya gelmese Naruto'yu alıp gideceklerdi. Hem de kaçmasın ya da jutsu yapmasın diye kol bacak keserek götüreceklerdi. İtaç'nin bununla ilgili bir derdi yok. Gai gelmese oradakileri mahvedeceği gibi Jiraiya gelmese Naruto'yu da ölüme götürecekti.

Kendine göre yorumluyorsun. Gerçekten jiraiyanın ciddi dövüşen bir itachi ve kisame ikilisini yenebileceğini düşünüyorsan boşa konuşmayalım. Kakashi köy için önemsiz. Alt tarafı bir jounindi o zamanlar. Kyuubiyi çalmayla kakashinin önemini aynı mı görüyorsun. Zaten istese genjutsu yaptıktan sonra öldürürdü de. Senaryo gereği olan şeyler.
Ben sana seride olanı döyorum sen bana seride zerre geçmeyen fan teorisini savunuyorsun plot felan diyorsun ama ben kendime göre yorumluyorum iyiymiş.

Kisame dengi değil jiraiyanın kendisi dedi biz demiyoruz itachi desen gözü kapandı ztn 1 amaterasu attı jiraiyada genjutsu direncide var o dar alanda kullanılcak bissürü alan jutsusu veya elementleri seride en ustaca kullanan kişilerden cephaneliği çok geniş.

Allah aşkına şunu bana manga sayfası ile ispat et. Yıllardır aynı masal. Ortada bir sahne olur, gizem olur, farklı yorumlanır, gerçekten anlayabilirim ama çok açık sahneleri yüzlerce bölüm sonrasını kaynak alarak değiştirmenin bir anlamı yok. Orada Jiraiya gelmese Naruto'yu alıp gideceklerdi. Hem de kaçmasın ya da jutsu yapmasın diye kol bacak keserek götüreceklerdi. İtaç'nin bununla ilgili bir derdi yok. Gai gelmese oradakileri mahvedeceği gibi Jiraiya gelmese Naruto'yu da ölüme götürecekti.
İtachi, akatsukiye sızmış bir konoha ajanı. Kimliğini deşifre etmeden örgüt içinde istenilen görevleri yapmak zorunda. Narutoyu yakala denirse yakalayacak mecburen. Kyuubi lazım jinchuuriki çıkarma işlemini tüm bijuulara yapıyorlar. Jiraiya gelince onu bahane edip yakalamıyor. Gerçekten itachinin korkup kaçtığını mı düşünüyorsunuz ? Tsukiyomi, amaterasu , totsuka sword susanoo var adamda. Jiraiya kurbağalar olmadan genjutsudan bile çıkamıyor. Sennin modu açık değil. Açmaya da vakti yok. Rasenganla 1v2 mi atacak? Bu arada narutoyu da koruması lazım. İtachi kimseden korkmadı da jiraiyadan mı korkup kaçtı?

Haklısın kankam, biraz iddialı konuşmuş olabilirim ama yine de kötü yazılmış bir zaman atlaması olduğunu düşünüyorum. Gelişim olarak bana bir şey geçmedi. En azından birkaç orta düzey Suiton ve Fuuton jutsu öğrenseydi ve bu zil testini makaraya vurmasalardı, en azından "gelişmiş" derdim. Bir de Naruto'nun tüm önemli eğitimini offscreen olmadan izledik; bu iyi bir şey ama iki yıl boyunca Minato ve Akatsuki'nin üç liderini yetiştirmiş adamın yanında hiçbir şey öğrenmemesi bana göre saçma.
Zil Testi, zaman atlamasının tüm meyvelerini test eden bir şey değil.

O Naruto gitti Deidara dövdü, o sakura gitti Sasori dövdü. Kakashi'ye karşı tam gaz daldılar mı sanıyorsun ? Naruto kurbağa mı çağırdı ,Sakura sülük mü çağırdı dostum ?

Bir de Naruto'nun tüm önemli eğitimini offscreen olmadan izledik; bu iyi bir şey ama iki yıl boyunca Minato ve Akatsuki'nin üç liderini yetiştirmiş adamın yanında hiçbir şey öğrenmemesi bana göre saçma.
Jiraiya ile geçen eğitim kesinlikle olması gerektiği potansiyelde işlenmedi buna %100 katılırım ancak "hiçbir şey öğrenmeme" diye bir şey yok.

1.s, Jiraiya'nın pek çok konuda önünü kesen Kurama oluyor ve Naruto'ya onu kontrol etmeyi öğretmeye çalışıyor adam. Kaldı ki, Rasenganı'nı geliştiriyor, klonları daha akıllıca kullanıyor, genel anlamda bir kere çok çok daha akıcı dövüşen, çok daha soğukkanlı birisi oluyor.

Zaman atlaması öncesi, sırf sinirinden ve panik yaptığı için Kimimaro karşısında sadece klon basıp saldırdı ne rasengan yaptı, ne kuchiyose çağırdı, ne klonları düzgün kullandı. Zaman atlaması sonra bir daha böyle bodoslama bir Naruto görmedik.

2.si Kaldı ki zaman atlamasının tek aktörü naruto değil, naruto için zaman atlaması yetersiz geçti desen anlarım "anime tarihinin en kötü zaman atlaması" diyorsun.

O atlamada Kage olan Gaara var, köyün en zayıf ninjasından Jonin seviyesine gelen bir Sakura var, uçan kaçan bir Sasuke var, geninlikten direkt joninliğe geçen Neji ve Temari var vs vs .

Küçümsenecek karakterler çünkü. Jiraiya painde ölmese son savaşta itin köpeğin maskarası olurdu.
Bunu diyen ya butthurt bir arkadaşdır, ya da seriyi hiç düzgün okumamıştır.

Savaş arkında, savaşın seyrini 1 sannin olan Orochimaru değişti, Eğer Madara karşısında 5 kage yok olmadıysa tek sebebi bir diğer Sannin Tsunade.

Kaldı ki savaşta Sannin seviyesinin altında resmedilen Kakashi bile neler neler yaptı. Sen gerçekten 3 kere hokagelik teklifi almış adamın savaşta maskaraya döneceğini mi düşünüyorsun ?

Obito'ya karşı olan savaşı Minato ile Naruto taşıdı. Bu ikisi kimin öğrencisi ? Jiraiya. Bu ikisi Obito'ya karşı ne kullandı ? Senjutsu, bunu kimin sayesinde edindiler ? Jiraiya.

Cidden ağır travman olması lazım :D

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık