Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Zil Testi, zaman atlamasının tüm meyvelerini test eden bir şey değil.

O Naruto gitti Deidara dövdü, o sakura gitti Sasori dövdü. Kakashi'ye karşı tam gaz daldılar mı sanıyorsun ? Naruto kurbağa mı çağırdı ,Sakura sülük mü çağırdı dostum ?

Jiraiya ile geçen eğitim kesinlikle olması gerektiği potansiyelde işlenmedi buna %100 katılırım ancak "hiçbir şey öğrenmeme" diye bir şey yok.

1.s, Jiraiya'nın pek çok konuda önünü kesen Kurama oluyor ve Naruto'ya onu kontrol etmeyi öğretmeye çalışıyor adam. Kaldı ki, Rasenganı'nı geliştiriyor, klonları daha akıllıca kullanıyor, genel anlamda bir kere çok çok daha akıcı dövüşen, çok daha soğukkanlı birisi oluyor.

Zaman atlaması öncesi, sırf sinirinden ve panik yaptığı için Kimimaro karşısında sadece klon basıp saldırdı ne rasengan yaptı, ne kuchiyose çağırdı, ne klonları düzgün kullandı. Zaman atlaması sonra bir daha böyle bodoslama bir Naruto görmedik.

2.si Kaldı ki zaman atlamasının tek aktörü naruto değil, naruto için zaman atlaması yetersiz geçti desen anlarım "anime tarihinin en kötü zaman atlaması" diyorsun.

O atlamada Kage olan Gaara var, köyün en zayıf ninjasından Jonin seviyesine gelen bir Sakura var, uçan kaçan bir Sasuke var, geninlikten direkt joninliğe geçen Neji ve Temari var vs vs .
Deidara savaşında Deidara'yı çok dövemedi, sanki ben öyle hatırlamıyorum. Kakashi yardımıyla iki kolu koparıldı, tamam ama öyle dövme falan yoktu. Eğitim mevzusuna dönecek olursak, zaten Shippuden'in ilk bölümlerinde Jiraiya, Kurama mevzusunu anlatmıştı. Ben de Naruto niye KCM ile dönmedi demiyorum, sadece Rasengan ve Kage Bunshin'den farklı bir jutsu görmek isterdim. Emin ol, 2-3 tane vasat düzey elementel jutsu öğrense ve bunu gösterse, hiçbir şey demem zaten. Ama eğer 2 sene boyunca Temel öğrendiysen, bu zaman atlaması benim için bir sıkıntıdır. Diğer konuya dönersek, diğer karakterler illaki gelişecekler. Zaten çoğu, ilk zamanlar canavar gibi. Ama hiçbiri, "Ben işte 2 sene eğitime gidiyorum, böyle olacağım, şöyle olacağım" diye bir beklenti yaratmadı.

Emin ol, 2-3 tane vasat düzey elementel jutsu öğrense ve bunu gösterse, hiçbir şey demem zaten. Ama eğer 2 sene boyunca Temel öğrendiysen, bu zaman atlaması benim için bir sıkıntıdır.
Dostum 2 sene boyunca temel öğreniyor ama sorun şu, Naruto, Jiraiya ile tanıştığında akademiden 2. sınıf tekrarını yapan biriydi. Parlak bir genin değildi. Chunnin Sınavının, yazılı kısmını, kağıdı boş bırakarak geçti bu adam. Jiraiya sırf el mührü gerektirmeden güçlü bir jutsusu olsun diye rasengan öğretti ki onu bile çok uzun süre tek eliyle yapamadı ancak klon çağırarak yapabildi.

Yani buradaki yanılgı, Naruto sanki bir üst seviyeye çıkmak için hazır bir öğrenciymiş de, Jiraiya çıkarmamış gibi davranılması. Naruto ne mühür öğrenebiliyor ne de şifre tutabiliyor aklında o sıralar. Çoğu ciddi karşılaşmasını Kyuubi sayesinde geçiyor.

Bir de elementsel jutsu iyi hoş güzel ancak Naruto bir Uzumaki + Bijuu taşıyıcısı yani öyle bir güç var ki zaten element ile uğraşması çok gerekmiyor aslında yeter ki Kurama'yı kontrol edebilmeyi öğrensin, Jiraiya'da buna yoğunlaşmış zaten. Zira Madara ateş hariç hiç bir element göstermedi, Orochimaru sadece 2 kere rüzgar sıktı, Tsunade 1 kere raiton temelli bir atak yaptı vs Yani element olmayınca çöp olmuyor karakter. Ha olsun ben de isterdim ancak Naruto'nun o sıra ihtiyacı o değildi, o sıra Temel + Kurama kontrolü idi ihtiyacı olan Jiraiya da ona yoğunlaşmış. Tekrar diyorum bence de ideal bir iş çıkmadı ortaya ancak çer çöp bir durum yok.

diğer karakterler illaki gelişecekler. Zaten çoğu, ilk zamanlar canavar gibi.
Zaten kendin de demişsin, diğer karakterler canavar gibi vs diye, yani Naruto zaten yetersiz idi zaman atlaması başladığında.

Ancak Sakura canavar falan değildi örnek verecek olursak.

Jiraiyanın narutoya verdiği eğitimi küçümseyen arkadaşlar var naruto karakteri yapısı gereği öyle bissürü jutsu öğrenip çeşit çeşit dövüş tarzına adapte olabilcek biriside değil yeteneğide yok jiraiya narutoya öğrettiği jutsu ve kuchıyoseler ile beraber narutonun asıl savaş stilini yaratmasını sağlayan adamdır tsunade bile böyle bi jutsunun yapılmasının zorluğundan bahsetti kısaca jiraiya ile antreman narutoyu daha düşük bi genin seviyesinden alıp köyü kurtarıcak bi seviyeye getirdi ve asıl savaş tarzını oluşturdu jiraiya eğitimi dışında narutoya gelen güçler ya tanrısal hago tarafından veya bijusu kurama ile anlaşması sonucu verilen güçler farkındaysanız naruto jiraiya ile eğitiminden sonra rasenshuruken gibi bi rasengan öğrenerek kakashi sayesinde kendini geliştirebildi ama bunun dışın bütün temelleri jiraiya ile olan antremanlarına dayanıyor neredeyse.

Bu durumu şey gibi düşünün one piecede rayleıgh bissürü haki çeşidi biliyor ama luffye temelleri gösteriyor ilk önce jiraiyada bissürü jutsuda uzman bi adam ama narutoya temelleri öğretip onu üst seviyelere taşıycak bir jutsu öğretiyor.

Dostum 2 sene boyunca temel öğreniyor ama sorun şu, Naruto, Jiraiya ile tanıştığında akademiden 2. sınıf tekrarını yapan biriydi. Parlak bir genin değildi. Chunnin Sınavının, yazılı kısmını, kağıdı boş bırakarak geçti bu adam. Jiraiya sırf el mührü gerektirmeden güçlü bir jutsusu olsun diye rasengan öğretti ki onu bile çok uzun süre tek eliyle yapamadı ancak klon çağırarak yapabildi.

Yani buradaki yanılgı, Naruto sanki bir üst seviyeye çıkmak için hazır bir öğrenciymiş de, Jiraiya çıkarmamış gibi davranılması. Naruto ne mühür öğrenebiliyor ne de şifre tutabiliyor aklında o sıralar. Çoğu ciddi karşılaşmasını Kyuubi sayesinde geçiyor.

Bir de elementsel jutsu iyi hoş güzel ancak Naruto bir Uzumaki + Bijuu taşıyıcısı yani öyle bir güç var ki zaten element ile uğraşması çok gerekmiyor aslında yeter ki Kurama'yı kontrol edebilmeyi öğrensin, Jiraiya'da buna yoğunlaşmış zaten. Zira Madara ateş hariç hiç bir element göstermedi, Orochimaru sadece 2 kere rüzgar sıktı, Tsunade 1 kere raiton temelli bir atak yaptı vs Yani element olmayınca çöp olmuyor karakter. Ha olsun ben de isterdim ancak Naruto'nun o sıra ihtiyacı o değildi, o sıra Temel + Kurama kontrolü idi ihtiyacı olan Jiraiya da ona yoğunlaşmış. Tekrar diyorum bence de ideal bir iş çıkmadı ortaya ancak çer çöp bir durum yok.

Zaten kendin de demişsin, diğer karakterler canavar gibi vs diye, yani Naruto zaten yetersiz idi zaman atlaması başladığında.

Ancak Sakura canavar falan değildi örnek verecek olursak.
Aslında canavar derken Rock Lee, Neji, Gaara gibi karakterlerden bahsetmiştim. Gerçi Naruto, bu bahsedilenlerden ikisini yendi ve bunu kısa süreli bir antrenmanla yaptı. Ben Naruto'nun aptal olduğu ve hiçbir şey öğrenemeyeceği olayını çok doğru bulmuyorum. Elemental olayına gelecek olursak, illa elemental öğrenmesi gerekmiyordu. Mesela, bak, bu Hiruzen'in kullandığı Shuriken Kage Bunshin diye bir teknik var. O ya da ona benzer teknikleri öğrenebilirdi. Mesela sen de diyorsun, Sakura canavar değildi ama onun gelişimi bana daha çok geçti.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık