Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Güzel bölümdü. Konuşmayı kenara bırakıp sadede geldiler ama mangaka, 3 bölümde nasil her şeyi sonlandiracak merak ediyorum. Son iki bölümdür bitecek havası alamıyoruz.

Yok böyle bir manga. Resimlerine bakıp geçerken, sıkılıp başka bir şeyle uğraşıyorum. Sekmede görünce aklıma geliyor, iki sayfa daha bakıyorum, sonra yine başka bir şeyle uğraşıyorum. Kishimoto büyük adam. Manga okurken işlerimizi aksatmamamız için elinden geleni yapmış.

:S Adam öldüreceğim dediği bijuların çakrasını kullanıyor bu ne karaktersizliktir arkadaş. Hemde saçma sapan bir şekilde. Kishi'nin Sasugay aşkı son bölümlerde bile tam gaz devam ediyor. Durmak yok Sasugay'e beleş power uplara devam.

Kyuubi Bunshin nedir la? Eskiden kyuubi falan diyince bir havası, ağırlığı oluyordu.
Şu köyde jinchuuriki varmış lafı geçince vay anam babam diyorduk, bijuu damayı görünce gücüne şaşırıyorduk falan.
Bir de manganın şuanki haline bak. Ne güç dengesi, ne senaryo hiçbir şey kalmadı resmen.

Her hafta gelip manga çok bozdu diyen tayfadan olmayı istemesem de, manga çok bozdu :(
Zamanında hem ağlatıp hem de güldüren güzel bölümlerin hatırına okuyorum işte.

Kasım da bitiyor değil mi seri
3 Bölüm kalmış olması lazım.

Güzel bölümdü. Konuşmayı kenara bırakıp sadede geldiler ama mangaka, 3 bölümde nasil her şeyi sonlandiracak merak ediyorum. Son iki bölümdür bitecek havası alamıyoruz.
üstad ne diyon sen Allah askina?
2 sayfada okudugum sacma sapan diyaloglari zamanimizin "nerd" leri bile yapmiyor.

2 sayfa ekşiyn 15sayfa diyalog, yok bilmem "seni gebermeyecegim" "hayir boyle gebertemezsin" "ben bir power up yapiyim da sen gör kör olasica" falan filan... bizde fena olduk bu mangayi elestirmekten.

üstad ne diyon sen Allah askina?
2 sayfada okudugum sacma sapan diyaloglari zamanimizin "nerd" leri bile yapmiyor.

2 sayfa ekşiyn 15sayfa diyalog, yok bilmem "seni gebermeyecegim" "hayir boyle gebertemezsin" "ben bir power up yapiyim da sen gör kör olasica" falan filan... bizde fena olduk bu mangayi elestirmekten.
Her hafta mangaya itin şeyine sokuyoruz hacı. Bu hafta diğer haftalara göre daha iyiydi. Saçma kurgusu veya bunshin durumuna takilmiyorum artık, gerek yok. Göz zevkime hitap ediyor mu, ona bakiyorum daha çok. Bir de tüm sayıda tnj olacak beklentisi içindeydim, olmayınca bölüm güzel geldi

Ahaha kyuubi bunshin :D Sasuke iyi laf çaktı ''ezik 1-2 jutsu öğren gel''misali.Haklıda.İş gene rasengana kaldı :D Gerçi sasuke de ayrı ergen.Ana gerçek kötülük bitmiş,sen ve naruto dan güçlüsü yok.Toplayın köyleri ortak yaşayın.Üreyecek misiniz,ninjacılık mı oynayacaksınız,ne yaparsanız yapın.Hala karanlık şu bu.3 manga da ne anlatacak bu adam.Hadi haftaya dövüş bitti,2 mangada köy mü inşa edecekler.Belki de kalan her şeyi filimde tamamlayacaklar.Ama saçma işte.Düzgünce bitir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık