Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Sasuke nasıl hala savasmaya devam edebiliyor harbiden Naruto iyi konusuyor bir Danzo savaşı sonrası böyle iyi konuşmuştu birde burda.

Bence konunun başlığı değişsin.Gelen laf atıp gidiyor.Naruto gömme başlığı yapın.
Naruto Tartışma diyede ayrı bir başlık açın.

Unknown

Valla son söz filan değil bunlar.Benim bu foruma kaydolduğumdan beri narutoya yapılan muamele bu.
Demek ki sen foruma kayıt oldugundan beri Naruto da yolunda gitmeyen bir seyler var. Ilk uzun soluklu serimdir bende bir sekilde yeri ayrıdır.Ama böyle güzel evreni olan bir serinin bu şekilde eriyip bitmesi hic kimsenin hosun gitmiyordur.

Demek ki sen foruma kayıt oldugundan beri Naruto da yolunda gitmeyen bir seyler var. Ilk uzun soluklu serimdir bende bir sekilde yeri ayrıdır.Ama böyle güzel evreni olan bir serinin bu şekilde eriyip bitmesi hic kimsenin hosun gitmiyordur.
Arkadaşım bu kadar laf ettiğin hoşuna gitmiyen bir seriyi okumazsın.Okuyorsanda her bölüm gelip gereksiz eleştirmezsin.Bir kez bu seri kötü dersin sonra kendi içinde okurmusun okumazmısın kendi bileceğin iş.Ama gelipte her hafta her hafta aynı şeyleri yazmanın bir anlamı yok.

Ya da dediğim gibi Naruto gömme diye bir başlık açılır.Tüm eleştirilerinizi oraya yazarsınız.Naruto tartışma bölümünde böyle gereksiz şeyleri yazıp durmayın.

Arkadaşım bu kadar laf ettiğin hoşuna gitmiyen bir seriyi okumazsın.Okuyorsanda her bölüm gelip gereksiz eleştirmezsin.Bir kez bu seri kötü dersin sonra kendi içinde okurmusun okumazmısın kendi bileceğin iş.Ama gelipte her hafta her hafta aynı şeyleri yazmanın bir anlamı yok.

Ya da dediğim gibi Naruto gömme diye bir başlık açılır.Tüm eleştirilerinizi oraya yazarsınız.Naruto tartışma bölümünde böyle gereksiz şeyleri yazıp durmayın.
Her hafta 1 bolum cikiyor, cikan bolumu elestiriyoruz.
Eger kayda deger birsey varsa yaziyoruz ( ki aylardir 1 bolum cikarmadi ), yoksa kendimizce takiliyoruz.

Ha bunu sorun yapan birisi varsa o sensin, cunku kendi gozlerinde narutoyu tanrilastiran ve "En iyi manga Naruto" diyen bebeleri cok gorduk. Umarim o bebelerden degilsindir.

( simdi sen saniyorsun biz one piece'i tanrilastiriyoruz burda, alakasi bile yok, ve eger guzel bolum cikarmazsa Oda, elestiririz. )

2 yildir 1 bolum bile adam gibi okuyamadim naruto'dan, ha belki sen simdi baslamissindir ama ben animede shippuuden basladiginda naruto mangaya basladim. yani neredeyse 400 kusur bolumdur okuyorum maalesef... boyle sonu olacagini bilseydim muhtemelen daha once birakirdim

Ben ne yazıyom sen ne yazıyorsun hey allahım yav.Arkadaş şurda ne zaman tartışmaya girsem 2 dk sonra saçma sapan yorumlar gelmek zorundamı yav.Ben kendimi yukarıda açıkça belirttiğimi düşünüyorum.Tekrar okuyup dediğimi anlıyabilirsin.
Birde öle bebe mebe olmuyor.Karşındaki kişinin bilgi seviyesini,kültür bilgisini ve yaşını bilip bilmeden sallama yapmıyalım.Online ortamda sallıyanlarıda hiç sevmem.

Bilader sana laf edilmiş gibi niye algılıyosun? Benim bi zamanlar en sevdiğim seriydi Naruto, ama sağolsun mangaka serinin içine *****. Sakura'nın Kaguya'ya vurduğu bölümde bitti Naruto benim için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık