Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Bilader sana laf edilmiş gibi niye algılıyosun? Benim bi zamanlar en sevdiğim seriydi Naruto, ama sağolsun mangaka serinin içine *****. Sakura'nın Kaguya'ya vurduğu bölümde bitti Naruto benim için.
Kendi üstüme alınmıyorum zaten.İsterseniz narutoyu itin g..üne sokun çıkarın benim için farketmez.Ben sadece olayın mantıksızlığını söylüyorum.

Bu seri gerçekten nasıl bitecek gerçekten anlamıyorum.700'de bitilecek deniliyor. Naruto vs. Sasuke'nin normal şartlarda zaten 15-20 bölüm sürmesi gerekirdi en az belli ki sadece sürtüşüp konuşarak anlaşacaklar. Hadi onu geçtim daha hokagelik durumları, savaştan sonra olacaklar filan var. Hele feodal lordlara hiç değinilmedi bence büyük hayal kırıklığı. Bu feodal lordlar One Piece'teki kutsal ejderler gibi bir şey nereden geliyor kim seçiyor bunları hiç bir açıklama filan yapılmadı. Açıkçası serinin tamamen biteceğini düşünmüyorum. Belki mangaya ara verir kishi bir kaç yıl ama sonra 5-10 yıllık bir zaman atlaması yaparak geri döner bence ki dönmeli de aslında. Ya hala anlamıyorum şu an serinin en önemli iki karakteri daha sadece 16 yaşında bu adamlar bu yaşta über seviyeye ulaştı. Halbuki Akatsuki'yi harcamadan önce zaman atlaması filan olaydı Naruto'yu en azından ergenliği atlatmış olgun şekilde bir 20'li yaşlarda görseydik.Sen Orochimaru, Akatsuki gibi madenleri kullanama, ana karakter daha rasengan dışında teknik yapamıyor seri bitiyor. Lan bari aşk olayını açıklığa kavuşturun. Hayır olan bize oldu bilseydik böyle saçmalayacaklarını hiç başlamazdık. Bir de benim 10 yıla yakın oldu bu seriyi güncelden takip edeli...Daha da bir koyuyor. Umarım One Piece'te böyle olmaz. Onun da kafadan daha 10 yılı var. 30-40 yaşlara geldiğimde seri bozarsa fena olur.

Son bölüm aslında son bölüm olmayacak sanırım finali bir film ile yapacaklar şöyle 2 saatlik güzel bir film ile ne olmuş ne bitmiş gösterse gerçekten güzel olur tabi manganında bir şekilde sonlanması lazım 699. bölüm nasıl olur bilemiyorum o yüzden

Normalde 15-20 bölüm gider tabii ama dünyanın kaderinin söz konusu olduğu savaşta adamlar bijuu ve susanoo formunda bro fist yapıyorlar :D Şaşırtmadı 4 bölüme bitmesi.

695. bölümün renkli versiyonuna bakarken bir şey dikkatimi çekti; Daha önce yaptıkları vs'de de son vuruş belirleyici olmuştu bunda da öyle olacak görünüyor. Bu yüzden Naruto ile Sasuke'nin fiziksel kapışması bitti muhtemelen. İç dünyalarında konuşacak ve çözüme ulaşacak yada ulaşamayacaklar, sonra normal aleme dönecekler. Kyuubi ile Susano'o'nun çarpışması sonucunda ayakta kalan kazanmış olacak.
Önceki vs;
Şimdiki vs;

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 10)

• ByZ
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık