Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Sasukeye verdiği güçlere bakınca 'acaba' şeklinde bir soru işareti beliriyor. Bu troll Kishi sonunda Sasuke'yi Hokage yapmasın sakın? Mangasına ve yaptığı işe saygısı yok sonuçta, yapar mı yapar.
Hokage ikisi de olmayacak bence ya :confused: Filmi çıkacak ya orada Sasuke firari gibi ne bilim.. Narutoyu yapma ihtimali daha fazla bence ama o da olmayabilir artık..

Değişik mutlu sonlar da var favorim olan ise Naruto ve Sasuke evlenirler (malum gey muhabbetleri) Sakura kendini işe verir ve al sana bir Tsune gibi Hokage :D

Sasuke naruto için diğer kuyruklu canavarların chakralarının yavaş yavaş bittiğinii söyledi biterse ne olur çok merak ediyorum

Genki Dama mıydı o sonda ki. :artiz:

Gına geldi artık. Biri seni öldüreceğim der, diğeri öldürmeyeceğim... Sıktı artık, matematiksel olarak üç sayı kalmış olmasına rağmen hiç o havayı alamıyorum seriden. :/

Sasuke'nin ergenliği gene üzerinde, tüm kuyrukluları öldüreceğim demesine rağmen onların gücünü kullanmaktan da geri duymuyor. Naruto'da RS'den aldığı güçten sonra "Artık her şeyi yapabilirmişim gibi hissediyorum." lafından sonra pantolonundan dışarı taşıyor artık. Bu ne rahatlıktır böyle. Naruto wins. :artiz:

Serinin sonunu söylüyorum, olanların hepsi sakuranın rüyası. Narutoya mı gitsem sasukeye mi iç savaşını anlatıyor. Alın son.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık