Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Naruto

Amaterasudan nasıl kurtulduğunu gördünüz mü ? :)
Hehehehehh + random gülüşü atıyorum. Benden bu kadar.
Ha bir de o büyük saldırı sonsuz genjutsuyu bozmuş olabilir. :T

Serinin sonu gelmiş adam ana karakteri öne çıkaracağına yan karaktere basıyor şekli şemali.La final yapacan bari finalde şu garibanı biraz daha üstün göster küçük emraha döndü naruto ezilmekten :p :D

Ay kennat bıliiv lan dünyanın en güçlü iki ninjası havada çarpışan tekniklerinin etkisiyle pert oluyorlar teknikler direk bunlara çarpsa neyse hadi böyle bir şey olabilir mi tek teknikle pert oldular ahahahah tekme tokat dövüşmek nedir yav adam kendinden ümidi kesmiş ayıp olmasın diye bitiriyor seriyi ha bu arada o sonda yerdeki Naruto klon çıkmazsa Allah belanı versin kishi

Hadi size ürkütücü bir teori atayım :/

Sakura boşuna uyanmadı . Pain vs Naruto da ki Hinata görevi görecek :W
Sasuke ile arasına girecek ve Naruto çıldıracak Dark mode geçebilir :/

Ne yani Sakuranın bir işlevi olmayacağını mı sandınız ondan kurtuluş yok :(

en azından çakraları bitti sonunda. Savaşın ortalarında bir yerde önce şikayet edip sonra görmezden gelmeye başlamıştım niye bitmiyor bu meret diye sonunda bitti.
E çakra bitince taijutsuya geçtiler doğal olarak. Sasuke chidori bile yapamıyordu. naruto ayağı takıldı son rasenganını zemine gömdü.
Tabii niye şimdiye kadar bu çakra çekme numarasını yapmadın diye sorarlar adama ya neyse bitiyor bari acıyıp iyi yönlerini görmeye çalışayım

en azından çakraları bitti sonunda. Savaşın ortalarında bir yerde önce şikayet edip sonra görmezden gelmeye başlamıştım niye bitmiyor bu meret diye sonunda bitti.
E çakra bitince taijutsuya geçtiler doğal olarak. Sasuke chidori bile yapamıyordu. naruto ayağı takıldı son rasenganını zemine gömdü.
Tabii niye şimdiye kadar bu çakra çekme numarasını yapmadın diye sorarlar adama ya neyse bitiyor bari acıyıp iyi yönlerini görmeye çalışayım
baska birseye degilde birtek bunca yildir bosuna okuduguma yaniyorum ve kishimotonun 7sulalesi icin gonderiyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık