Dermişim, dayanamadım.
Hashirama, daha doğrusu SM Hashirama EMS Madara'nın çok çok üstünde.
Kendisi SM açmadan yanında %100 Kyuubi olan Madara'ya karşı yapma etme derken ve ikna etmeye çalışırken Mokuton Golem + Mokuton Dragon ile denk gidebiliyordu zaten. O dövüşün yarısında ciddi bile değildi Kyuubi'ye rağmen. Adam yanından Bijuu Dama'lar geçerken ve Susanoo kılılcına dağlar uçarken hala daha base halinde seni öldürmek istemiyorum diyebiliyordu.
Ve bu adamın SM açması için ne mi gerekiyor? Öylesine bir sallayışı sıra dağları uçuran Susanoo kılıcı ile 6 (veya 12 miydi) tane Kyuubi Bijuu Dama'sını birleştiriyor Madara.
Hashirama bırak Madara'yı, kendi dönemindeki kalan tüm Naruto evrenini tek başına alabilecek güçte birisi. Muu ve Onoki gibi kageler var bir de o dönem.
Edit.
Yani? Bu demek değil ki Hashirama Gai'den güçsüz veya Madara'dan sadece birazcık güçlü?
Unuttuğunuz şey, Madara'nın sekiz kapıyı çok ilginç bulduğu ve saygı duyduğu için Gai'ye izin vermesiydi. Açık açık gel göster marifetlerini dedi. Susanoo açmadı, saldırı yapmadı.
İstese Gai'yi kolayca öldürebilirdi. Ben sanmıyorum ki Gai Hashi'nin Shinshusenju'sunu aşabilsin. Bir kaç saniyede olup biten bir şey 8 kapı.