Harbiden öyle. Adamlar bir klan olarak dünyayı sarstılar. Yahudilere benziyorlar, dışlanmış ama güçlülerDünya vs 5 Uçiha
Harbiden öyle. Adamlar bir klan olarak dünyayı sarstılar. Yahudilere benziyorlar, dışlanmış ama güçlülerDünya vs 5 Uçiha
Ayartmak mı? Lütfen. O mevzuları artık çoktan geçmiş olmamız gerekiyor.Ahlaksız Senjular Madara'yı ayartıyor sdfdsghfsd
Madara'nın söyledikleri zamanla çok değiştirildi, aslında Gai için dedikleri şunlar.Madara, Gai için ''seni en güçlü ilan ediyorum'' diyor. Bunu Taijutsu için mi kastediyor yoksa o ana kadar karşılaştığı tüm rakipler içinde en güçlü olduğunu düşündüğü için mi?
İşte burada taijutsudan sonra Ben Madara, seni en güçlü ilan ediyorum gibi bir söz var. Ondan bahsediyorum.Madara'nın söyledikleri zamanla çok değiştirildi, aslında Gai için dedikleri şunlar.
"Haşirama'dan bu yana beni heyecanlandırabilen ilk kişisin."
"Hayatım boyunca savaştığım tüm kişiler içinde, Taijutsu'da seni geçebilecek kimse yok."
"Beni neredeyse öldürüyordun seni çılgın "
Aslı bu sahne.İşte burada taijutsudan sonra Ben Madara, seni en güçlü ilan ediyorum gibi bir söz var. Ondan bahsediyorum.
11:03
Beni öldürüyordun da demiyordu sanırım. Eski halimde olsaydım ölürdüm diye hatırlıyorum o sözü.Madara'nın söyledikleri zamanla çok değiştirildi, aslında Gai için dedikleri şunlar.
"Haşirama'dan bu yana beni heyecanlandırabilen ilk kişisin."
"Hayatım boyunca savaştığım tüm kişiler içinde, Taijutsu'da seni geçebilecek kimse yok."
"Beni neredeyse öldürüyordun seni çılgın "
O sahne de bu.Beni öldürüyordun da demiyordu sanırım. Eski halimde olsaydım ölürdüm diye hatırlıyorum o sözü.
Rikudou madaradan sonraki en güçlü karakter 8 kapı gai'dir.Madara, Gai için ''seni en güçlü ilan ediyorum'' diyor. Bunu Taijutsu için mi kastediyor yoksa o ana kadar karşılaştığı tüm rakipler içinde en güçlü olduğunu düşündüğü için mi?