Sen Sanji fanı olduğun için gerçekleri söyleyenleri hater diye damgalıyorsun :/La sen bakma ona ya bildiğin hater o.
Sen Sanji fanı olduğun için gerçekleri söyleyenleri hater diye damgalıyorsun :/La sen bakma ona ya bildiğin hater o.
Sanji'yi tayfada 3. görmek fanlık mı? Bak bu yeni.Sen Sanji fanı olduğun için gerçekleri söyleyenleri hater diye damgalıyorsun :/
Adamın hayalinden bana ne? Ben gücüne bakarım. Yonkoları aşmak için GÜÇLÜ BİR TAYFA lazım tek bir kişinin gücü yetmiyor. Sadece Luffy-Zoro güçlü olacak olsa bunlar yonkoların papucunu bile alamaz. Yani evet Sanji 3. diyorum.Tamam düşünebilirsin. Ama yazar bizimle aynı fikirde değil. Bende onun bakış açısına göre yorumluyorum :W
3 ana karakter belirlemiş. Namiyi yeteneklerinden ötürü kabul edebilirim.
Zoroyu Kaptanına olan derinden saygısından hayallerinden kolayca vazgeçebileceği için kabul edebilirim.
Hem hayali olarakta En iyi Kılıç Ustası olmak olduğuna göre ?
Yani şöyle düşün ;
En iyi Kılıç Ustası olmak isteyen bir adamdan mı ?
All Blueyu bulmak isteyen bir adamdan mı Savaş gücü olması mantıklı ? Hala Sanji diyorsan saygı duyarım ama katılmam.
Luffy Zaten kral.
Bakış açın çok düz. Bu mantıkla tartışmanın lüzumu yok.Adamın hayalinden bana ne? Ben gücüne bakarım. Yonkoları aşmak için GÜÇLÜ BİR TAYFA lazım tek bir kişinin gücü yetmiyor. Sadece Luffy-Zoro güçlü olacak olsa bunlar yonkoların papucunu bile alamaz. Yani evet Sanji 3. diyorum.
Yonko'ları almak için sadece güçlü tayfa yetmiyor. Law o kadar çeneyi boşuna mı çaldı. Güç herşey değil. İyi bir plan yapılmalı bazı şeyler için. Sanji Zeki ama Nami daha da zeki.Adamın hayalinden bana ne? Ben gücüne bakarım. Yonkoları aşmak için GÜÇLÜ BİR TAYFA lazım tek bir kişinin gücü yetmiyor. Sadece Luffy-Zoro güçlü olacak olsa bunlar yonkoların papucunu bile alamaz. Yani evet Sanji 3. diyorum.
Hayır lafı isteiğin yerden algılama şimdi. Şuan öyle bunu bende az önce dedim zaten. Ama Sanjinin arka plana gittiğini kabul etmek istemiyorsun. Ben bunu dile getirincede hater diye damgalıyorsun :/Sanji'yi tayfada 3. görmek fanlık mı? Bak bu yeni.
Yalnız şu anki haliyle Jinbei büyük ihtimal Zoro'dan da güçlüdür.O yüzden dediğine göre Zoro'nun da yeri tehlikeye girer.Bence bu yüzden de Jinbei tayfaya hemen gelmedi.Sanji ve Zoro Jinbei'yi güç olarak ne zaman geçer o zaman tayfada olur bence Jinbei.Jimebi olabilir yeni gelecek biri olabilir (daha yüksek ihtimal) bakalım.
Ha yani Sanji arka planda kaldı diye 3lükten düşüyor.Dikkat ediyor musun arka planda kaldı diyorum.Daha başka nelerin var ?Hayır lafı isteiğin yerden algılama şimdi. Şuan öyle bunu bende az önce dedim zaten. Ama Sanjinin arka plana gittiğini kabul etmek istemiyorsun. Ben bunu dile getirincede hater diye damgalıyorsun :/