Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Müzik Dünyası Sohbet, Haber ve Tartışma

Çalma listesi projesine katılmak ister misin?

  • Hayır, teşekkürler.

    Kullanılan: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    7
Winamp 1 Temmuz'da Spotify'a Rakip Olmaya Geliyor




" Bir zamanların en çok kullanılan müzik platformu Winamp, çok yakında yeni müzik platformu ile geri dönüyor. Yeni Winamp platformu sanatçılara odaklanan bir yayın platformu olacak.

Windows açıldığında çoğu zaman ilk çift tıklamanın yapıldığı uygulama olan Winamp, çok uzun bir süredir eski günlerinin uzağında bulunuyor. Ancak marka olarak halen ayakta ve görünüşe göre çok yakında daha farklı bir şekilde karşımıza çıkacak.

Radionomy olarak bilinen ve markanın şu anki sahibi olan
Llama Group, bir süre önce yeni Winamp müzik platformunun çıkış tarihini açıkladı.Yeni Winamp platformunun 1 Temmuz 2024'te resmi olarak piyasaya sürüleceği açıklandı. Yeni platform, son tüketicilerden ziyade esasında sanatçılara odaklanan bir yayın platformu olacak. Yapılan açıklamaya göre yeni Winamp platformu günümüz müzik endüstrisinin karşılaştığı para kazanma zorluklarına eşsiz bir çözüm sunacak.Llama Group, sadece 2024 yılında platforma 50.000 sanatçıyı dahil etmeyi ve 5 yıl içinde bu sayının 1 milyona ulaşmasını hedefliyor. Dolayısıyla o ikonik müzik çalar artık gözümüzün önünde farklı bir geleceğe doğru yol alacak.

Llama Group, yeni platformda sanatçıları özel teklifler, NFT'ler ve ürünler aracılığıyla desteklemeyi amaçlıyor. Bu, bir nevi Patreon benzeri bir hizmet olacak.
"

Kaynak ve alıntı: Donanım Haber



Winamp'ın mobil sürümü Android ve iOS'te yayınlandı. İçerikte uygulamanın kütüphaneniz ve oynatıcınızı özelleştirmenize izin vermesi, müzik zevkinize göre ses ayarlaması yapabilmesi, şarkıların bulut veya yerel depolama üzerinden dinlenebilmesi özellikleri varmış.

Uygulamayı indirenler genel olarak olumlu değerlendirme yapmamış. Bazıları uygulamanın Winamp ile alakası olmadığından söz etmiş.
 
Müzik sahası kıtlık yaşıyor, sanırım. Şarkı çıkmıyor, çıkan da lapa lapa. Bir de Espresso aşağı, Espresso yukarı.
 
Fırından sıcak çıkmış şekilde size yayınlanalı birkaç saat olmuş yeni albümleri tanıyayım. Dinleyeceklere iyi dinlemeler.

  • OneRepublic - Artificial Paradise
  • Cat Burns - early twenties
  • Clairo - Charm

Eminem


En sona sakladığım albüm var, o da Eminem'den. Eminem'in The Death of Slim Shady (Coup De Grâce) albümü yayınlandı. Albümü Spotify ve Youtube'da henüz yok. Apple Music'te var. Ara ara takip edeceğim. Yayınlanınca paylaşamazsam biri benim yerime paylaşsın.

Albüm kapağı:

Ne eminem ne de rap piyasası hakkında pek bir şey bilmiyorum ama şu adamın kendi kendine savaşması ve kimsenin takmaması çok komik bi olay
 
@Kuroashi no Sanji yukarıda paylaşmıştı, Ceza'nın yeni albümü Yatay Zeka yayınlandı.

Dinlemek için Spotify linkini aşağıya bırakıyorum. Youtube'da ise sadece iki şarkı var. Orada diğer şarkılar eklenince bildiririm.


 
@Kuroashi no Sanji yukarıda paylaşmıştı, Ceza'nın yeni albümü Yatay Zeka yayınlandı.

Dinlemek için Spotify linkini aşağıya bırakıyorum. Youtube'da ise sadece iki şarkı var. Orada diğer şarkılar eklenince bildiririm.


Millet Ceza'nın yeni albümüne çok haksızlık yapıyor. Miss gibi albüm.
 
Olimpiyat açılış seremonisinin bazı performanslarına notlarımı bırakayım:

  1. Céline Dion ister kayıttan söylesin ister canlı söylesin, her türlü saygım sonsuz. Hastalığına rağmen bir performansla dönüş yaptı. Profesyonelce ve başarılı. Titanik'im benim...
  2. Slimane ve Lara Fabian'da kalbimi bıraktım.
  3. Lady Gaga'nın performansı kötü değil ama son zamanlardaki işlerinden rahatsız oluyorum. Oyunculuk kariyerini gereksiz zorlaması bir yana şarkıcılık kariyerini de zorlamış. Fransızca şarkı söylemek üstünde durmamış. Tekrar söylüyorum, bunu kötü olduğundan demedim, Fransızca şarkı ondan duymak hoşuma gitmedi. Keşke başka biri gelseydi, düşüncesi geçti. Görsel şovu zaten iyi, klasik Gaga.
  4. Gojira grubunun performansı tam görsel şölen olmuş. Göndermeli, metal ve görsel şov bir arada sevdim, sevdim.
  5. Bir de dans kısmı var, Son Akşam Yemeği var, televizyonda beklenmeyen sürpriz var. Nereye kadar kaçılacaktı? Gülümsedim. Daha da bir şey söylemeyeceğim, riskli ifadeler olur.
İyiydi, çok iyiydi. Lady Gaga dışında hepsi hoşuma gitti. Bir süre konuşulur. Konuşulsun.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık