Dün gibiydi. Kuş misali hayat... Müthiş enerjisi olan bir isimdi ve bu enerjisini dinleyiciye de geçiriyordu. Şarkılarıyla ve yaptığı işlerle her zaman anılacak. Mekânı cennet olsun, nur içinde yatsın.
Van sadece Cem Adrian'a atmadı. Bengü'ye topluca bir sürü şey attılar. Zaten belli bir grup yüzünden festival yapamıyorken; bunlar da tüy dikiyor vahamete.Bu ara Van'daki festivalde atılan pet şişe skandalı bitmiyor. Son yıllarda birçok konserde de buna benzer olaylar çıktı. Sanatçı yüzüne o şişe geldiği için şarkı söylemeyi bırakıp tepkisini verebilirdi veya sahneyi terkedebilirdi ki hakkıdır. Ama o bozuntuya vermeden profesyonelce devam etti, helal olsun.
Daha önce Mersin'de iken arkadaşıma eşlik etmek için üniversite bahar şenliğine katılmıştım. Orada da biri güvenliği aşıp sahneye atlayarak Adrian ile şarkı söylemek istemişti. O an adamın ne hareket yapacağı belli değil ama Cem Adrian aynı videodaki gibi aynı ifadeyle devam etmişti.
Sadece sanatçılar için değil, izlemeye ve dinlemeye giden için de sıkıntılı. Bazen alan içinde olaylar çıkıyor, başına ne geleceği belli değil. Festivaller bu açıdan maalesef sıkıntılı hâl almaya başladı.
Evet, Bengü'de de oldu. Sanırım, Edirne'de de üzerine gül atıldı.Van sadece Cem Adrian'a atmadı. Bengü'ye topluca bir sürü şey attılar. Zaten belli bir grup yüzünden festival yapamıyorken; bunlar da tüy dikiyor vahamete.
Albüm kapağı... bi değişik.Katy Perry dört yıl aradan sonra yeni albümünün adı, albümün yayınlanma tarihi, albüm kapağı ve alternatif ile arka kapağı hakkında bilgiler verdi.
İçerik:
Albüm Spotify ve Youtube platformuna yüklendi:En sona sakladığım albüm var, o da Eminem'den. Eminem'in The Death of Slim Shady (Coup De Grâce) albümü yayınlandı. Albümü Spotify ve Youtube'da henüz yok. Apple Music'te var. Ara ara takip edeceğim. Yayınlanınca paylaşamazsam biri benim yerime paylaşsın.
Albüm kapağı:
Bütün albümü dinledim, konsept bir albüm yaptım, sıra sıra dinleyin diye de söylemiş Biz Türkiye'de çok hissetmesek de, Amerika'da son yıllarda yaşanan woke culture'a gönderme/geçirme dolu bir albüm yapmış, birkaç şarkısını çok beğendim, favorim de albümden önce yayınladığı Tobey oldu, Shady tarzı bir albüm görmek de güzel oldu, bakalım çok tepki alacağını düşünüyorum olumsuz manada, bir iki güne Youtube sayfaları incelemelerle dolar taşar zatenAlbüm Spotify ve Youtube platformuna yüklendi:
Eminem - The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)
Eminem - 'The Death of Slim Shady (Coup De Grâce)' Out Now #Eminem #TheDeathofSlimShadym.youtube.com
@RedAcT seni de etiketleyeyim, haberin olsun.