Bunu ilk kez gördüm, güzel yerden yakaladın kedidaşım. Daha önce birisi daha burada söylemişti. Şarkının özel bir durumu yok. Basit bir dille birçok yerde duyurularak ve yayılarak kurgulanan bir hikâye, sadece isimler veya başroller değişiyor. Şarkıyı yazan da böyle bir kurgulamadan gitmiştir. Hoş bu arada şarkı müziğiyle çalıntı, sözleriyle ayrı konuşuluyor. Şarkının gündemi rahatsız etmesinden adam iyi ekmek kazanıyor.Ali Cabbar, Çerkesce olan ‘Ağlatan Qafe’ müziğinin hikayesine çok benziyor. Hikayesini merak edenler için seneler önce yayınlanmış çerkes dizisinde anlatılmış.
Bu arada hoş geldin Bisküvi! Yeni çıkan albümler olunca burada bildireceğim. Eğer çok sevdiğin yerli/yabancı şarkıcılar varsa söyleyebilirsin, onların da albüm/single haberlerine yer veririz. İsteğe açığız.
Tabii hisset, müziğin olduğu yerde güvende olalım bari. Ne zaman istiyorsan yazabilirsin, önceden yazıp yayımladıkların varsa buraya da linkini bırakabilirsin. Burası senin dünyan.İşten fırsat buldukça yazmak istiyorum :3 Bana da iyi geliyor. Kendimi güvende ve huzurlu hissediyorum yazarken.