Ah deli klip, hoş şarkı ve de o mavi canavar! İzleyince o dönemleri hissettim. Hem tebessüm hem hüzün var.
Miley Cyrus kaç senedir bu sektörde ve aşırı iyi bir vokaldir kendisi, filmlerinde bile canlı söyler neredeyse. Kadın ilk defa Grammy almış ben bile şok oldum. Bu ödüller neye göre dağıtılıyor. Taylor albümü tartışılır ama kadın çok fena kitlesine hitap ediyor, Lana Del Ray diye beklemiştim ben… Billie ise bilemiyorum her sene ismini görmekten gına geldi. Hayır film müziği dışında abartı bir olayıda yok. Tarzı bunlara değişik geldiği için bu kadar duyuldu.Grammy:
Gecenin en çok konuşulanlarından biri olan Miley Cyrus'ın telif hakkından dolayı platformlarda kısmen paylaşılabilen Flowers performansı:
Yorumun için teşekkürler.Miley Cyrus kaç senedir bu sektörde ve aşırı iyi bir vokaldir kendisi, filmlerinde bile canlı söyler neredeyse. Kadın ilk defa Grammy almış ben bile şok oldum. Bu ödüller neye göre dağıtılıyor. Taylor albümü tartışılır ama kadın çok fena kitlesine hitap ediyor, Lana Del Ray diye beklemiştim ben… Billie ise bilemiyorum her sene ismini görmekten gına geldi. Hayır film müziği dışında abartı bir olayıda yok. Tarzı bunlara değişik geldiği için bu kadar duyuldu.