Yeter gibi duruyordu tam hatırlamıyorum şapkayı.Bilemiyorum ama işte bu cümleler yüzünden olma ihtimali yüksek.8 metre o şapkayı giymesine yetmez mi bence yeter gibi.
Yeter gibi duruyordu tam hatırlamıyorum şapkayı.Bilemiyorum ama işte bu cümleler yüzünden olma ihtimali yüksek.8 metre o şapkayı giymesine yetmez mi bence yeter gibi.
Bende bu sahneyi çok seviyorum. Şimdiki hiçbir CGI alengirli efekt bu sahnedeki bammm ve Nani ? etkisini veremez çok ani yapıştırmıştı animede.Şu dikenli zırha attığı yumruk neydi be
Ben bu tarz anime izlemeye OP ile başlamıştım. O ara herhalde duracak felan açık bulup vurur diye düşünüyordum. Sonra bu sahneyi gördüm.. WTF oldum.Şu dikenli zırha attığı yumruk neydi be
Aha ne yapacak, nasıl aldatacak adamı derken ağzının üstüne yabıştırması yok muBende bu sahneyi çok seviyorum. Şimdiki hiçbir CGI alengirli efekt bu sahnedeki bammm ve Nani ? etkisini veremez çok ani yapıştırmıştı animede.
East Blue dövüşlerinin tadı bir ayrıydı.Şu dikenli zırha attığı yumruk neydi be
1002'deki son sahne bile bu hissi vermiyor ne yalan söyleyeyimBen bu tarz anime izlemeye OP ile başlamıştım. O ara herhalde duracak felan açık bulup vurur diye düşünüyordum. Sonra bu sahneyi gördüm.. WTF oldum.
Vermiyor malesef. Animenin de etkisi var tabi.1002'deki son sahne bile bu hissi vermiyor ne yalan söyleyeyim
İlk yüzük üçlemesi ile sonra çekilenler diye örnekliyorum ben. Öncekiler böyle dayak yeme hissini veya o iman power hissini veriyordu. Arlong'un pıçağını tutması gibi bir sahne yok daha. Herşey çok fazla efekli.East Blue dövüşlerinin tadı bir ayrıydı.
Çizgileri biraz daha kirliydi. Şimdi daha smooth.Vermiyor malesef. Animenin de etkisi var tabi.
Forumca Luffy'yi Lütfü diye çağırmayı teklif ediyorum. Abla beni güzel gaza getirdi.@RedTeroR Lütfü demen yabancılara bile dert olmuş.