Düşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/Karşısında doğru düzgün terlememiş biri var. Eğer burada Katakuri'yi yenebiliyorsa Cracker'le uğraşmasaydı Big Mom'ı da alırdı herhalde
Düşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/Karşısında doğru düzgün terlememiş biri var. Eğer burada Katakuri'yi yenebiliyorsa Cracker'le uğraşmasaydı Big Mom'ı da alırdı herhalde
Yorgun olmasa demek ki Katakuri Luffy'yi fena dövecek ama Luffy'deki azmi görünce git belanı başkasından bul deyip salacak Luffy'yiDüşünsene yorgun haliyle Yonko sağ kolu alıyor. Düşünemedim ben. :/
Dövmekten bıkacak mı diyorsun?Yorgun olmasa demek ki Katakuri Luffy'yi fena dövecek ama Luffy'deki azmi görünce git belanı başkasından bul deyip salacak Luffy'yi
Aslında bunu açıklama gereği duymayacağım üyelerden birisisin. Sorman garibime gitti.Bu aralar gözlerimi yakıyorsun. Keşke şu cümleleri yazmadan önce bölüme baksan. Yenilirsek mi demiş?
Aynen Hocam kısasını bulamadım alel acele bakmıştım. Ama en azından dakikasını ayarlayıp paylaştımMizu Luffy'mi : ))
1 Saatlik video atmışsın haberin olsun : ))