Titanic havuzda batarsa mochi de kan deryasında erirCroco dövüşünde kanı su görevi görmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum ya da animeyle mi karıştırdım? Yine öyle bir şey olabilir.
Titanic havuzda batarsa mochi de kan deryasında erirCroco dövüşünde kanı su görevi görmemiş miydi? Ben mi yanlış hatırlıyorum ya da animeyle mi karıştırdım? Yine öyle bir şey olabilir.
Aşağıdaki gibi bir şey görebiliriz sjsjsjsj. Luffy bu her şeyi beklerimG3 açsın yapışsın Kata sonra Luffy duvardan duvara vura vura indirsin Katayı
Bakalım işi zor bizim oğlanın ama Mangayı okuyunca bitin sen Kata demekten alamıyor insan kendini.
Mizu Luffy'mi : ))Aşağıdaki gibi bir şey görebiliriz sjsjsjsj. Luffy bu her şeyi beklerim
Bende normalde Luffy Katakuriyi alamaz derdim. Ama şu son sayı normal değil.Ulan üşenmesem Luffy vs Kizaru, Aokiji Akainu açacam.
Bizi anca o keser bu saatten sonra, ne ara bu duruma geldik bilmiyorum ki :/
birde konun sahibi ile daha geçen ay konuştuğumuzda Luffy, Katayı bırak Smoothie bile alıp alamsında karasızdık; ulan @Raiden
Şekilciler Kata babagillerdi hani la, ne ara Luffycilere geçti
Neyse ben her türlü şekilcilere giriyorum, benim için pek bir şey değişmedi
lakin 1 ayı bırak bir kaç hafta önce açılsa bu kapışma oylama bu şekilde sevsen olmazdı.
@Kensei açıklamış durumu. Sağ kol yedirme işini Wano'ya bırakmıştım ama mangaka öyle bir gösterdi ki ister istemez beklenti oluştu bende. :/Ulan üşenmesem Luffy vs Kizaru, Aokiji Akainu açacam.
Bizi anca o keser bu saatten sonra, ne ara bu duruma geldik bilmiyorum ki :/
birde konun sahibi ile daha geçen ay konuştuğumuzda Luffy, Katayı bırak Smoothie bile alıp alamsında karasızdık; ulan @Raiden
Şekilciler Kata babagillerdi hani la, ne ara Luffycilere geçti
Neyse ben her türlü şekilcilere giriyorum, benim için pek bir şey değişmedi
lakin 1 ayı bırak bir kaç hafta önce açılsa bu kapışma oylama bu şekilde sevsen olmazdı.
Beni de fena gaza getirdi velet ama burda Katanın yenilmesi demek Big Mom korsanlarının bitişi demektir.Bende normalde Luffy Katakuriyi alamaz derdim. Ama şu son sayı normal değil.
O cam kırışı 1v1'e çağırması ve burada rahatça dövüşebiliriz demesi o özgüveni ve anakarakter olması nedeniyle gaza getirdi beni.
Croco'da sacmalikti aslinda. Koskoca adamin Logia siradan bir seye donustu kanlaTitanic havuzda batarsa mochi de kan deryasında erir