Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminim Sanji'nin iticiliğini bir nebze olsun gidermek için çizilen bölümler olacak. G4 kullanamayan haliyle pasta yapılana kadar dayanma ihtimali yok.Sanji'yi bekleyeceğim burada dediğinde de ordu patates yok eder sesleri yükseliyordu,hatta bende öyle demiştim yanlış hatırlamıyorsam. Yani çok çabuk gaza geldiniz bence.

Birde katakuri'den nedense aşırı iyi gibi kokular almaktayım.Hiç dövüş olmama ihtimali de var.
 
Lufy yorgun mangada Kata ile denk ya da daha güçlü diye düşünüyorum ama yorgunlukla sıkıntı yaşayacak. Gelişmek ve seviye atlamanın en güzel yolu, kendini sınırlarına kadar zorlamaktır. Lufy da denk olsa bile sınırlarını zorlayıp alacaktır. Gücü ilerde daha dengeli hale gelecektir. Bu saatten sonra sağ kol devri bitmiştir. Hedef yonkou diyen sağ kola takılmaz.
 
Luffy ve sanji ne anlaşmıştı ayrılmadan "deniz de görüşmek üzere" diye anlaşıp ayrılmışlardı. Geminin geri dönmeyeceğini bildiğimize göre başka bir şey olacak.
 
Luffynin yakalanmayacağını düşünüyorum. Yeni teknik yüzde 90 görücez iki üç bölümdür söylüyorum. Tayfaya geri dönücem ben gelene kadar gerisi size emanet demesi kafasinda birşey olduğunu gösteriyor. Luffy rakibinin seviyesini anlayabilen bir karakter yenileceğini bilse böyle bişey yapmaz, alternatif arar. Katayi biraz daha durdurur (ki eğitimi amiral seviyesi adamlari durdurmak için almiştı 2 yıl) coup de burst tan sonra butun tayfa dalarlardı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık