Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Monkey D. Luffy vs. Charlotte Katakuri

Geleceğe Kim Karar Verecek?


  • Kullanılan toplam oy
    246
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda öyle bir adam ki vs'lerde çok tutarsız. Dof vs Luffy yapıyor. Luffy üstünlük kuramıyor. Sonra G4 çıkarıp yerden yere vurduruyor.

Lucci ve diğer adamların dövüşleri de aynı. La tek yiyen tayfa sonra birden denk gitmeye başlıyor tekniksiz? Ve teknikle de aşıyor. :D

Şu dövüşle ilgili kesin tahminde bulunmak bu yüzden çok saçma. Hiçbir dövüş kıstas alınamaz çünkü Oda dengesiz bir mangaka. Birden Luffy ciddileşmiş olur Kraker karşısındaki halinden daha güçlü dövüşür. Üstüne teknik çıkarır yener geçer. Bir bakarsın saçma sapan bir dövüş olur ya da gücü yetmez yenilir.

Oda ne çizse kabul edeceğiz işte bir şekilde. Ama kesin hüküm vermek 800 bölümlük seriyi ben yanlış okudum demektir.

Lucci'den tek yiyen adam, Lucci ile birden denk gidiyorsa büyük konuşmayacaksın bu seriyle ilgili. Dof'a üstünlük kuramayan adam bir anda yerden yere vuruyorsa büyük konuşmayacaksın.
 
Sanji pastayı yapıp Big moma sununc bir orta yol bulacaklar bence.

Smoothie begeyi elinden kaçıracak ama Anaya germayı sunucak işte tam ölüm cezası verilecekken bir şeyler olur ve olaylar olaylar. Sonucunda Anaya katılmak zorunda kalacak germa vw o işi böyle hallocaktır.

Luffy bu adadan Sanji ile birlikte ayrılması için anayı bir şeyler sunacaktır. İşte; Kaidoyu öpünce bölgesine sen çök diyebilir, bu leyla yol haritasından bahsedebilir vs.

bunlar olmalı yoksa hadi diyelim Germayı elinden kaçırdı Ana, Luffy ile de Sanji de bir gemi bulup kaçtılar son anda veya başka bir şekilde, Peki sonra kim önleyecek Big momun bizim tayfa üyelerinin sevdiklerinin katletmesini ?

Orta yol bulunacak bence Sanji pasta yapmaya boşuna yollanmadı.

Yada ana düşecek çok yakın zamanda haberini de gazeteden öğrenecez.
 
@Raiden

Yahu yazıp yazıp gaza verme bizi.Sonraki bölüm direk sönüyor havamız.Sanjinin yonkoyu tekmelediği bölümü hatırlamıyor musun.Sonrası direk hüsran :(

Mangaka ne yapar ne eder içine eder bu vsnin.
Gaza getirdiğim yok aslında. :( Luffy şöyle böyle yapar da demiyorum. Sadece kendinden emin ve net bir şekilde hadi kapışalım Kata'cığım dediği için ister istemez bir beklenti oluştu. Ona rağmen paspas olacaksa yapacak bir şey yok. :/
 
Gaza getirdiğim yok aslında. :( Luffy şöyle böyle yapar da demiyorum. Sadece kendinden emin ve net bir şekilde hadi kapışalım Kata'cığım dediği için ister istemez bir beklenti oluştu. Ona rağmen paspas olacaksa yapacak bir şey yok. :/
Şu kapışmayı Sunny go gitmeden hemen dibinde yapsalar Katakuri Luffyi liğme liğme eder derdim ama Luffy bildiğin gel ulan buraya seninle birebir kapşcaz dedi adama.En son bunu söylediğinde Lucci ile kapışacaktı.
 
Beni de fena gaza getirdi velet ama burda Katanın yenilmesi demek Big Mom korsanlarının bitişi demektir.

Bir daha kim takar Big mom korsanlarını oh Luffy gitsin 2 as adamı da alsın sonrada bunları önümüze tekrar İmp diye sunsun, ne biz yeriz nede Oda böyle bir hata yapar.

ha tek ihtimal şu; Oda Anayı bu arc düşürmek isitiyor, Karasakal gelecek Anayı kırbaçlayacak.

Yoksa bu kadar imaj kaybedecek bir tayfayı Oda toparlayamaz, bunun farkındadır.

Özgüvenle olsaydı kralımız bu arc Anayıda öpmeliydi, üstüne gelen orduyu da ama sonuçları biliyoz. :D

Şans vermiyorum hikaye açısından Luffynin Katayı almasına; gücü yetip yetmezi bi kenara bıraktım zaten orda baştan patlağız :D
Hacı ben sana tek bir cümleyle durumu özet geçtim. Biraz daha açacak olursam olaya Pedroyu katarım.
Pedro öldü. En azından biz okurlar ve serinin içindeki ana tanık olan karakterler öyle düşünüyor. Kendini feda ettikten sonra Luffy bu şansı kaçırırsak Pedronun yüzüne bir daha bakamayız! diyor ve geminin uçması için talimat veriyor.
Gemi uçacakken kendisi Katakuriyide alıp ayna dünyasına giriyor ve bahsi geçen badass sahneler meydana geliyor.

Şimdi Luffy burada yenilecek olursa Pedronun yüzüne bakamayız! diyen adam burada yenilirse kendisiyle çelişmez mi?

En azından Pedronun yüzüne bakamayız diyen adamın yenilmeyeceğini ve Katakuriyi 1v1 dövüşe çekmesinin altında kendisine güvenin yanı sıra sakladığı gösterebileceği tekniklerin olduğunu düşünebiliriz. Şimdi sürekli bu adam ne zaman Yonkou indirecek diyoruz şimdi gitsin indirsin istiyoruz korsanlar kralı olsun istiyoruz ama gösterdiği ve bizim gördüğümüz gücü ve teknikleri yetersiz. İşte bu yüzden bize bu adam Yonkou devirebilir! dedirtecek bir teknik ya da güç patlaması gösterebilir, göstermek zorunda.

Luffy'nin alacağını ya da yenilmeyeceğini düşünmemdeki en büyük sebep ilk maddedeki Pedronun yüzüne bakamayız şeysi.

Son dayanağım ise amanedeninde dediği gibi, Katakurinin ileride bu adam Mom için tehdit oluşturabilir! demesi. Şuan annesi için gelecekte tehdit olacak adam sen sadece benim zayıf çocuklarımdan birisisin dediği Katakuri için son derece tehlikeli bir rakiptir.
 
Croco'da sacmalikti aslinda. Koskoca adamin Logia siradan bir seye donustu kanla :D
Bi de adam o akan kandan daha fazla suyu meyvesiyle absorde etmişken daha büyük bir saçmalık haline döndü olay. Aokiji'nin üstüne iki avuç magma atsan erir mi adam ? Ya da Sakazuki'nin üstüne iki kürek buz atsan donar mı ? :) İşte böyle de bir saçmalık :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık