Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Monkey D. Garp

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 362 81.7%
  • Sevmem

Kullanılan: 81 18.3%

• Kullanılan toplam oy
    443
Rogerin Xebeci alıp,Kahramanlık hikayesine Garpın dahil edilmesi mümkün. Roger de sorun etmezdi. Wb vs Garp-Garling eşleşmesi de olmuş olabilir. Garp bunun duyulmaması için Roger hikayesine eklenmeyi kabul etmiştir. Yada ilk eşleşme Wb vs Garp-Garlingdi. ikisi Wbyi alınca,Garp Xebec vs Roger kapışmasında Rogere desteğe dahil oldu.

Zaten Roger tek başına değil de anca Garpla beraber Xebec i aldıysa eğer Rogera yazıklar olsun. Xebec çok büyük adam demektir.

Yanlış bir seride olan bir karakter. Sırf Hasır Şapkaların rakibi diye oradakileri öldürtmeyen, salak bir yazar yüzünden harcanmış karakter.

Prime dönemlerini hesap edersek bildiğimiz en güçlü karakterlerden birisi.Bizzat mangada geçen bilgiye göre zaten Roger ile aynı güçteymiş.1-1 sonuna kadar devam eden kapışma olsa baya uzun sürerdi ve elbet biri kazanırdı o kim olurdu onuda Oda bilir.

Canım benim Xebec tek başına mı bastı adayı ? Zibilyon tane adam var orda Garpı yaralayacak. Aslında 2 dk durup tahlil etsen durumu hiç bu yorumu yazmicaksın.

Alabastada ne oldu ? Luffy Crocodileyi yendi ama Dünya Hükümeti tarafından Smoker, Crocodileyi yendi diye lanse edildi hatta Smoker yetkililere küfür bile etti.

Ben buna benzer bi olay olduğunu düşünüyorum iddiam bu yönde. Gerçek mi değil mi göreceğiz ilerde. Tahmin yaptık diye Garp haterı olduk iyi mi...
Smoker alabastada savaşmadı ya hani dediğin örnekte smoker yerine garpı koyuyorsunya hani adada garpı o hale getircek çokbi adam yok 2v1 3v1 bilmem ama ztn o savaşta tek rogerların şansı yok bide garp savaşmasa sengoku anlatırdı diye düşünüyorum.

Rogerin Xebeci alıp,Kahramanlık hikayesine Garpın dahil edilmesi mümkün. Roger de sorun etmezdi. Wb vs Garp-Garling eşleşmesi de olmuş olabilir. Garp bunun duyulmaması için Roger hikayesine eklenmeyi kabul etmiştir. Yada ilk eşleşme Wb vs Garp-Garlingdi. ikisi Wbyi alınca,Garp Xebec vs Roger kapışmasında Rogere desteğe dahil oldu.
Garp teke tek wb ye denk hatta üstüdür garlinge lüzüm yok garpın onla il tutacağını düşünmekte saçma geliyor daha çok garpın bigmom gibi adamlarla ilk dövüştüğünü sonra rogera desteğe gittiği bi senaryoyu düşünüyorum.

Zaten Roger tek başına değil de anca Garpla beraber Xebec i aldıysa eğer Rogera yazıklar olsun. Xebec çok büyük adam demektir.
Xebec ekibi güçlü valla roger ve ekibi yetmez garpı koysan bile nası eşit oldukları şahibeli.
Yanlış bir seride olan bir karakter. Sırf Hasır Şapkaların rakibi diye oradakileri öldürtmeyen, salak bir yazar yüzünden harcanmış karakter.
Savaşı göstermediki usta yazar :/ yarısını gördük anca

Smoker alabastada savaşmadı ya hani dediğin örnekte smoker yerine garpı koyuyorsunya hani adada garpı o hale getircek çokbi adam yok 2v1 3v1 bilmem ama ztn o savaşta tek rogerların şansı yok bide garp savaşmasa sengoku anlatırdı diye düşünüyorum.
Ben o örneği Garp kenarda oturdu izledi gibi vermedim. Xebec ile Roger savaştı Garp karışmadı manasında söyledim. Garpın orda Xebec harici savaşması gereken bir sürü adam var. Rayleigh, Gaban, WB, Shiki bak kafadna 4 adam çıktı. He sen hiç biri Garp ayarında değil Garp bunları kolayca yener diyosan zaten hiç tartışmayalım :D

Sengoku derdi lafı gereksiz bence çünkü hiç bişi adam akıllı söylenmedi God Valley hakkında. Tek bi görsel var Garp elleri kanlı duruyor ama kime karşı savaştığı belli değil. Yanında Roger da yok kendisi ve arkasında duran denizci erleri var. Belki Shikiye karşı savaştı belki Rayleighe karşı belki de Hachinosudaki gibi noname korsanları ve diğer düşmanları tokatlıyordu. Yani Oda tam çizmeden hiç bir şekilde bilemeyeceğiz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık