Sengokuyu dinlesen zaten söylüyor orada reisAlla halla o tayfada shiki wb falan da vardı o sıra ne yapıyorlardı yoksa tayfaya satış mı koymuşlar
Sengokuyu dinlesen zaten söylüyor orada reisAlla halla o tayfada shiki wb falan da vardı o sıra ne yapıyorlardı yoksa tayfaya satış mı koymuşlar
Ne söylüyor reis birbirinden bağımsızlardı ondan satış koyup kaçmış olabilir mi diyor WB'den beklenebilir aslında ama Shiki'den beklemem.Sengokuyu dinlesen zaten söylüyor orada reis
Ne dediği orada kendine göre yorumla.Ne söylüyor reis birbirinden bağımsızlardı ondan satış koyup kaçmış olabilir mi diyor WB'den beklenebilir aslında ama Shiki'den beklemem.
Rogerın flashback ini gördüğümüzde yardıra yardıra gidiyor diye düşünüyordum. Denizcileri dövmüş, garp sengoku gelsin falan diyordu. Bölümün sonunda da wb yi basmaya gidiyordu. Ufakta olsa bir üstünlük kuracağına, wb nin göğsündeki yarayı vereceğine emindim ama tamamen denk bir şekilde çizdi. Buna epey şaşırmıştım biraz da olsa rogerı ayırmasını bekliyordum ama sonrasında wb nin en güçlü ünvanını roger yaşarken aldığını öğrenince daha da şaşırdım. Hala wb>roger diyemiyorum ama 3. nün garp olduğu kesin.
Wb nin yaşı bunlardan daha ufaktı belki o şekilde bağlar da ben de sanmıyorum.Ne dediği orada kendine göre yorumla.
Ha ağzından baklayı çıkarıp Roger ve Garp. WB'yi de yendiler Şebeği de yendiler diyorsan girelim iddiasına bir kaç ay WB savunursun bari xD
Girelim reis ilk iddiam olmuş olur şartları konuşalım o zaman. Roger-Xebec/Garp-WB veya Garp-Xebec/Roger-WB olmuş ise iddia nasıl değişecek sen 2 v 1 olduğunu iddia ediyorsun sanırım diğerleri dövüşten uzaktaydıyı savunuyorsan.Ne dediği orada kendine göre yorumla.
Ha ağzından baklayı çıkarıp Roger ve Garp. WB'yi de yendiler Şebeği de yendiler diyorsan girelim iddiasına bir kaç ay WB savunursun bari xD
İsteyene iddiaya gireriz imkanı yok.Wb nin yaşı bunlardan daha ufaktı belki o şekilde bağlar da ben de sanmıyorum.
WB o savaşta Roger ve Garp'a yenilmişse sen kazanırsın.Girelim reis ilk iddiam olmuş olur şartları konuşalım o zaman. Roger Xebec - Garp-WB veya Garp Xebec - Roger WB olmuş ise iddia nasıl değişecek sen 2 v 1 olduğunu iddia ediyorsun sanırım diğerleri dövüşten uzaktaydıyı savunuyorsan.
Serideki istese kk olabilecek tek karakter olduğu defalarca dendi. Tahta geçmeyip tahtın önünde duran adam. O yaşarken diğer yonkouların kral olmasına izin vermemiş. Nerden baksan büyük adam.''İsterse KK olur'' ekolünün yaratıcısı Mihawk olsa da, ilk sırasında WB vardır. İsteseydi KK olurdu rahmetli.