Reis sen 100-99'u kabul etsen de olurBu nasıl bir softluk tüüü allah belanı vermesin
Reis sen 100-99'u kabul etsen de olurBu nasıl bir softluk tüüü allah belanı vermesin
Roger'ın Coby'si için fazla iddialı sözler bunlar xDReis sen 100-99'u kabul etsen de olur
Kokteyl ısmarlatcam kendime dur bi kardeşimBu nasıl bir softluk tüüü allah belanı vermesin
Sanmıyorum reis hiç öyle bir izlenim göstermiyor seri.Roger'ın Coby'si için fazla iddialı sözler bunlar xD
Ben aşağı yukarı eşit görüyorum zaten prime hallerinde WB bir tık daha güçlüdür gibi geliyor.En güçlü yaratık ünvanı vardı onun. Kapsamı biraz daha farklı muhtemelen insan olmayan kategorisi için dendi. Canavar korsanlarıydılar zaten ama sizin garpı cidden wb den nasıl daha güçlü gördüğünüzü anlamlandıramıyorum. Eşit deseniz yine bir nebze tamam derim
Vay hain vayy..Kokteyl ısmarlatcam kendime dur bi kardeşim
Reis yanlış yapıyorsun Coby demek Nika’ya kafa atmak demek Garp için Smoker olmak yeterli.Roger ile yumruklaşıp durmuş Roger eğlendirmiş işte…Roger'ın Coby'si için fazla iddialı sözler bunlar xD
Niye göstermiyor baya gösteriyor işte bak Coby de Luffy'i durduracakmış falan hahahahahSanmıyorum reis hiç öyle bir izlenim göstermiyor seri.
Alla halla Coby ile Luffy ne zamandır birbirlerini ölümün kıyısına getirmişler dövüşlerinde de aynısı oluyormuşNiye göstermiyor baya gösteriyor işte bak Coby de Luffy'i durduracakmış falan hahahahah
xD
Kedi aynada kendi kıçını görmüş eyvah yaralandım demiş sizin cobylerin hali de öyle işte
Franky işine bak kardeşimGarp Made A Ship Fly Easily 🤯 | Garp's power ! One Piece
m.youtube.com
Daha kral hareket görmedik. @ch3rlo
Adam fiziksel gücüyle sanat yapıyor.