Avans veriyormuş haspam.Desene benim gözlerim kör görmek istemiyorum.Daha doğmadan öldürülmek için aranan çocuk için tutmayacak bir bahane bu dediğin kardeş. En fazla kağıt üstündeki süsüdür o. Ne için idam edildiği ta 22 yıl öncesinden ortadaydı.
Ve dediğim gibi Garp'ın bahanesinin ne olduğuyla ilgilenmiyorum. Adam gıkını çıkarmadı çocuk için idam edilecek kararı alındığında.
Umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca neden sürekli Osmanlı'dan örnekler veriyorsun anlamadım, tarih pek iyi olduğum bir alan değil ve adım da Fatma değil.
Seni kim yediyse güzel yemiş.
Ve her neyse. Sanırım ısrarla Garp'ın gımını çıkarmadığı gerçeği hakkında bir şey demeyeceksin ve Ace'in anne karnındayken idam fermanının verildiği gerçeğini bypass geçeceksin.
O zaman tartışmaya gerek yok. Sana iyi İlber Ortaylı'lar.
Hadiiiii. Başa döndük.
O zaman devam edelim.
Tamam. Avans veriyorum. Buradan kotar sen Denizci Casus Birliği'ni. Bir de o yoldan devam edek.
Banane yahu denizci casus birliğinden.Bu adam hain mi hain.Kardeşliğini öne sürüp tayfada yer edinmiş mi evet.Her şeyi denizcilere bildiriyor mu evet.Bir yere gittikleri zaman arkalarından denizciler saldırıyor mu evet.Daha ne bekliyorsun ? Adamları rocinante gittiğinden beri denizci görmedik o hain dediklerinde.Doff duymamış olayım diyor.O kadar sağlam yer edinmiş içlerinde.Biraz duygusallık ve aşk ile klasik türk dizisi çıkar bu senaryondan ama hala rerörörö.