Konudışı uzatmamaya çalışıyorum... Pardon "adamına göre yorumluyorum." çaktırma.@01746 Ro shi nan te
Rosinante arkadaşımızın Doflamingo'ya yaptığı iş hıyanettir . Nedir hıyanet ? Güveni kötüye kullanma . Doflamingo şerefsiz bir insan olsa da güvendi Rosinante arkadaşımıza . Rosinante arkadaşımızda bu güveni kötüye kullandı .Ama Rosinante arkadaşımızın hıyaneti doğru ve yapılması gereken bir işti . Rosinante'nin hıyaneti onun için bir kara leke değildir . Yani Rosinante hala adamdır . Bir sorun yok bence ?![]()

Canın sağolsun be kardeş. Ben orada ironi yapıyordum.Tek atarım diye ummuştum
![]()
Gönlünü hoş edecekse tek yedim varsayalım. Seni mi kıracam.

İşte nutuk atarken Coby diyor ondan sonra piyasada yok Garp bende ondan bahsediyorum.Dramatik giriş işin bahanesi.Shanks yine kurtarabilir ama Garp'ın denemesini görmeliydik.Marco kaç kere Luffy'i kurtardı mesela.Ama önemseyen Hancock seyretmedi.Marco hızlı davranıp araya girmesine rağmen Hancock kurtarmak için hamle yapmak üzereydi.Sadece Marco kadar hızlı olamadı.Garp'tan böyle bir sahne göremedik.Bu şekilde çizildiğini yani.Shanks'in hızına yetişemese de deneseydi helal olsun derdik.Ama yazıklar olsun demek durumunda kalıyoruz...