Dede çok güçlü 

Yaşanan olaylar gayet düzgün yorumlanmış. O adada neler yaşandığını bilmiyoruz. Sadece o zaman için Roger ve Garp, Wb'den daha güçlü diyebiliriz şimdiki bilgilere göre. Geçmişteki bilgilere de baktığımız da Roger ve Wb arasında çok fark yokmuş. Hatta Wb istese yeni Kral olup yazdığın gibi ödül olarak geçebilirdi.Reisin hakkını verdiler nihayet
Tek şeyden korkuyorum Mihawk gibi yere göğe sığdırılmayacak diye ama Oda bunu iyi dengeledi.
- Roger ile birlikte dövüştü
- Yonkolar bu olaydan sonra çok daha güçlendi.
- Wb en güçlü konumunu koruyarak roger ile equal bir konuma geldi. Zaten ödülü bunu gösteriyor eğer Wb kk olmayı seçseydi belki ödülü Roger’ı bile geçebilirdi çünkü aralarında sadece 500m gibi bir cüzi sayı var.
Son olarak Garp’a hakkını güzel teslim ettiklerini düşünüyorum kimleri yendi bilinmiyor ama roger ile birlikte böyle bir oluşumu parçalamayı başarmış bence yeterli de artar da.
Ek olarak şunu da belirteyim:Yaşanan olaylar gayet düzgün yorumlanmış. O adada neler yaşandığını bilmiyoruz. Sadece o zaman için Roger ve Garp, Wb'den daha güçlü diyebiliriz şimdiki bilgilere göre. Geçmişteki bilgilere de baktığımız da Roger ve Wb arasında çok fark yokmuş. Hatta Wb istese yeni Kral olup yazdığın gibi ödül olarak geçebilirdi.
O adada büyük ihtimal Kutsalları tam anlamıyla tanıdılar. Ohara gibi bir olay bekliyorum. Köleleri feda etmiş olabilirler. Bu tarz bir şey bekliyorum.
Aynen gözleri kendi dediğine inanmıyormuş gibi gösteriyor WB'yi. Garp da sadece laf olsun diye söylediğini ikisinin de bildiğini bilir gibi bakmış.Ama gözleri aksini söylüyor gibi![]()
Bu adamlar hemen hemen aynı yaşta. Wb'nin o zaman güçsüz olmasını sağlayan şey nedir?Yaşanan olaylar gayet düzgün yorumlanmış. O adada neler yaşandığını bilmiyoruz. Sadece o zaman için Roger ve Garp, Wb'den daha güçlü diyebiliriz şimdiki bilgilere göre. Geçmişteki bilgilere de baktığımız da Roger ve Wb arasında çok fark yokmuş. Hatta Wb istese yeni Kral olup yazdığın gibi ödül olarak geçebilirdi.
O adada büyük ihtimal Kutsalları tam anlamıyla tanıdılar. Ohara gibi bir olay bekliyorum. Köleleri feda etmiş olabilirler. Bu tarz bir şey bekliyorum.
Sonra. 30 sene önce idi orası. Chinjao'nun kafası çok güçlüydü. Sadece temas ile bile bir buz kıtasını yarıyordu adam. Garp o silahı elinden alıp , kariyerini bitirdi.Kafa dede aklıma geldi.Acaba garp onu rox dan önce mi yendi sonra mı ? Önce ise 8 dağ olayı mantıklı,sonra ise kafa dede nin haki yi site olarak basite almışız.
Balon o balon.Kafa dede aklıma geldi.Acaba garp onu rox dan önce mi yendi sonra mı ? Önce ise 8 dağ olayı mantıklı,sonra ise kafa dede nin haki yi site olarak basite almışız.
Sonra ise özel çalışma ile gitmiş garp.Adam güçlüymüş gerçekten.Sonra. 30 sene önce idi orası. Chinjao'nun kafası çok güçlüydü. Sadece temas ile bile bir buz kıtasını yarıyordu adam. Garp o silahı elinden alıp , kariyerini bitirdi.