İkiside aynı anda olmuş gibi. Kutsalları sevse dahi Roger da katkı sağlamışken kendisinin ayrı yere konmasını istememiş olabilir.Kutsallar için bence. Sevmediğini kaç kez belirtti zaten.
İkiside aynı anda olmuş gibi. Kutsalları sevse dahi Roger da katkı sağlamışken kendisinin ayrı yere konmasını istememiş olabilir.Kutsallar için bence. Sevmediğini kaç kez belirtti zaten.
Yani bu duruma neden olan Xebec'in niyeti ne ise o oluyor aslında. Bunu engellerken aynı anda kutsalları da kurtarmış diye düşündüm şahsen.Rocks ile olayın alakası yok aslında. Kutsal Ejderler'i koruduğu ve bir korsan ile omuz omuza savaştığı için bu meseleyi sevmiyor.
Asıl soru şu; Kayalar, Kutsal Ejderler ve Roger Korsanları'nın aynı anda orada ne işi vardı?Yani bu duruma neden olan Xebec'in niyeti ne ise o oluyor aslında. Bunu engellerken aynı anda kutsalları da kurtarmış diye düşündüm şahsen.
Roger tayfasıyla beraber miymiş?Asıl soru şu; Kayalar, Kutsal Ejderler ve Roger Korsanları'nın aynı anda orada ne işi vardı?
Tayfası vardır yanında büyük ihtimalle. Tek başına ne yapacak orada? Bir de bu adayı Dünya Hükümeti gizlemeye çalışıyormuş, ama nedenini bilmiyorum.Roger tayfasıyla beraber miymiş?
Korsanların bir yerde denk gelmesi çok nadir bir olay değil ama kutsalların varlığı kafa karıştırıyor. Orada yaşıyor olabileceklerini düşündüm ben.
Aha kesin kutsalların soyuyla falan alakalı bir nokta burası. Antik Krallığa isyanın başladığı nokta falan bile olabilir benim gözümde şuan.Tayfası vardır yanında büyük ihtimalle. Tek başına ne yapacak orada? Bir de bu adayı Dünya Hükümeti gizlemeye çalışıyormuş, ama nedenini bilmiyorum.
Adaya ne olduğu da meçhul.Aha kesin kutsalların soyuyla falan alakalı bir nokta burası. Antik Krallığa isyanın başladığı nokta falan bile olabilir benim gözümde şuan.
Elbaf deniyordu, ne kadar doğru?Adaya ne olduğu da meçhul.
Wg amacını gerçekleştirip adayı göz önünden kaldırmış olabilir.Adaya ne olduğu da meçhul.
Elbaf ile alakası yok. Ayrı bir ada burası.Elbaf deniyordu, ne kadar doğru?