Attığı yumruk Marco'ya bile Travma yaşatmadı ne sallıyorsun sen yaAyrıca Marco’ya attığı yumrukla Wb’ye travma yaşattığı sahne muazzamdı.
Attığı yumruk Marco'ya bile Travma yaşatmadı ne sallıyorsun sen yaAyrıca Marco’ya attığı yumrukla Wb’ye travma yaşattığı sahne muazzamdı.
Yaşattııı adam ölüyodu orda beyin kanamasından.Attığı yumruk Marco'ya bile Travma yaşatmadı ne sallıyorsun sen ya
Harbi komedisiniz ya adamdan 2 gram kan çıktı çıkmadı ne ölmesi, ne yaşıyorsunuz anlam veremiyorum.Yaşattııı adam ölüyodu orda beyin kanamasından.
Marco o günden beri sürekli kafasındaki hasarı iyileştirmeye çalıştığından enerjisi çabuk bitiyor. 8 arclık vurmuş GarpYaşattııı adam ölüyodu orda beyin kanamasından.
Ya abi nasıl ciddiye alabilirsin yorumumu yaa hahaha senin cevabına gülmüşüm zaten olayı dalgaya alıyorum.Harbi komedisiniz ya adamdan 2 gram kan çıktı çıkmadı ne ölmesi, ne yaşıyorsunuz anlam veremiyorum.
Aha beni anlayan biri hahahaMarco o günden beri sürekli kafasındaki hasarı iyileştirmeye çalıştığından enerjisi çabuk bitiyor. 8 arclık vurmuş Garp
WB niye travma yaşasın.Ömrü karşılıklı savaşmakla geçmiş.SallamaAyrıca Marco’ya attığı yumrukla Wb’ye travma yaşattığı sahne muazzamdı.
Konu Garp olunca oluyor öyle şeyler, neler neler duydukYa abi nasıl ciddiye alabilirsin yorumumu yaa hahaha senin cevabına gülmüşüm zaten olayı dalgaya alıyorum.
Ama iyi vurmuş yani ölüyodu gibi gibi hahahaKonu Garp olunca oluyor öyle şeyler, neelr neler duyduk
Duyduğun en baba şeyi söylüyorum mf Garp mf Wb'den güçlüydü. Ki zaten öyleydi yani.Konu Garp olunca oluyor öyle şeyler, neler neler duyduk
Herifin iç kanamadan ölüp gitmesine ramak kalmışken 2 gram falan ne anlatıyon la sen?Harbi komedisiniz ya adamdan 2 gram kan çıktı çıkmadı ne ölmesi, ne yaşıyorsunuz anlam veremiyorum.