Ana karakter bu ya. Kendisine rahat 2-3 arc ayırır.
Bu adamı doğru dürüst işlemeyecek bile herkes görecek
Günün sonunda küfredeceksiniz hepiniz bunun için mi bekledik diye
Ana karakter bu ya. Kendisine rahat 2-3 arc ayırır.
Bu adamı doğru dürüst işlemeyecek bile herkes görecek
Günün sonunda küfredeceksiniz hepiniz bunun için mi bekledik diye
Peh üçü de beş kuruş etmezİsterse en zayıf ve güçsüz karakterlerden birisi olsun fark etmez.Dünya hükümetinin karşısında durduğu için gönlümü çalan adamdır.
Bu üçlüyle ölümüne...
Sadece Dragon konusunda haklısın. Çöpe atsan çöpe yazık, kaşsız herifPeh üçü de beş kuruş etmez
Serinin en vasıfsız karakteri oldu gözümde şuanSadece Dragon konusunda haklısın. Çöpe atsan çöpe yazık, kaşsız herif
Yasopp mu daha adidir Dragon mu karar veremiyorumSerinin en vasıfsız karakteri oldu gözümde şuan
Sadece Dragon konusunda haklısın. Çöpe atsan çöpe yazık, kaşsız herif
Hayırdır Dragon'a karşı neden bu tavır ? Ne kaçırdım ben ?Peh üçü de beş kuruş etmez
Yasopp'un hiç bahanesi yok ya tamamen keyif.Yasopp mu daha adidir Dragon mu karar veremiyorum
Bir şey kaçırmadın aslında, çünkü yaptığı bir şey yokHayırdır Dragon'a karşı neden bu tavır ? Ne kaçırdım ben ?
Ortam kuracak diye çocuğunu haydutların eline bırakmış, dibine geldiğinde bile laf olsun diye merak etmemiş, üstelik o karşı olduğu dünya hükümetinin çocuğunu bulsa boğacağını da bilmeyecek biri değil.Hayırdır Dragon'a karşı neden bu tavır ? Ne kaçırdım ben ?
Bunun da bahanesi yok. Hatta daha da kötü. Saboyu alıp götürürken bir de laf olsun diye oğlunu arasaymış. Yalandan doğuya baksın anca kaşına tükürdüğüm.Yasopp'un hiç bahanesi yok ya tamamen keyif.